понедельник, 31 мая 2021 г.

Reakcionārisma sardzē

 


 

   Reakcionārisms ir “otrās” pseidorepublikas obligāta nepieciešamība. Bez reakcionārisma “otrā” pseidorepublika nevar pastāvēt. Ja tiks likvidēts vai piebremzēts reakcionārisms, tad “otrās” pseidorepublikas LKP/VDK nomenklatūras morālie kastrāti paliks bez iekārtas, kas tai ražo enerģiju saglabāt kriminālo kapitālismu ar organizētās noziedzības brīvību un nesodamību. Jebkuram politiskajam režīmas ir vajadzīga enerģija. Tā ļoti vajadzīga reakcionāram politiskajam režīmam, kura fundaments ir kriminālā noziedzība, nacionālā nodevība, prātam neaptvera politiskā falsifikācija ar latviešu tautas agrāk masveidā dievināto “neatkarību”, “brīvību, “suverenitāti”.

   Bet tas vēl nav viss. Reakcionārismam vēl ir otra melnā misija. Reakcionārisms sargā Rietumu civilizācijas un eiropeīdu rases norieta galvenos atribūtus – postmodernismu un neoliberālismu. Pandēmijas laikā reakcionārisms sargā globālo prozelītu “lielās pārlādēšanas” antihumānās izdarības.

   No Rīgas medijiem visreakcionārākā ir “NRA”. Tā sargā “bijušo” visdārgāko lolojumu – “otro” pseidorepubliku. Tā sargā globālo prozelītu projektu, kā arī sargā postmodernisma un neoliberālisma visvērtīgākos antropoloģiskos izstrādājumus – interneta komentāru pajoliņus. Aizvadītajā laikā ir manāmi pieaugusi reakcionārisma sargu nekaunība. Komentārus atļauj rakstīt tikai bezjēdzīgajiem “troļļiem”, rusofobiem, homoseksuālisma faniem. Faktiski tas ir labi. Reakcionārisma sargi ir sajutuši viņiem bīstamas vēsmas, - sabiedrībā arvien publiski aktīvāki kļūst saprātīgie cilvēki. Viņi spēj adekvāti novērtēt gan to, ko sargā “NRA” reakcionārisma galvenais cerbers ar godam nopelnīto iesauku “Atmodas ..auka”, gan spēj adekvāti novērtēt “otrās” pseidorepublikas nacionāli noziedzīgo būtību. Arvien lielāks kļūst cilvēku skaits, kas izprot prātam neaptveramo politisko falsifikāciju ar “neatkarību”, “brīvību, “suverenitāti”. Daudzi kritiski izturas pret pandēmijas antihumānajiem valdības rīkojumiem, vakcinācijas kvalitāti utt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий