четверг, 13 мая 2021 г.

Uzdevums Nr.1

 


   Latviešu politiskajā toverī ir uzdīdzis uzdevums Nr.1. To saprot politiskajā toverī izvietotie ierindas politiskie kadri un politisko kadru komandieri. To katrā ziņā ir spējīgs saprast politiskā tovera galvenais kadrs – trimdas intelektuālais liliputs pašdēvētais lingvists Kariņš. Viņš dara visu iespējamo un visu neiespējamo, lai nezaudētu tovera galvenā priekšnieka krēslu. 2021.gada 13.maijā mediji signalizē, ka “Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ar pieciem no KPV LV frakcijas aizgājušajiem Saeimas deputātiem, kuri parlamentā izveidojuši Stabilitātes grupu, šodien noslēgs vienošanos par sadarbību un atbalstu valdībai”. Tātad premjers iegūs zināmu atbalstu. Tas ir pats par sevi saprotams: “Kā aģentūru LETA informēja Kariņa preses sekretārs Sandris Sabajevs, šodien plkst.13 Kariņš ar Saeimas deputātu grupu Stabilitātes grupa noslēgs vienošanos par sadarbību un atbalstu valdībai. Deputātu grupas vārdā vienošanos parakstīs Saeimas deputāts Atis Zakatistovs. Vienošanās paredzēs, ka Ministru prezidents un Stabilitātes grupa apņemas sadarboties valdības deklarācijā un valdības rīcības plānā noteikto kopīgo mērķu sasniegšanai. Stabilitātes grupa apņemsies atbalstīt Kariņa vadīto valdību, un tai būs tiesības piedalīties valdību veidojošo politisko pārstāvju jeb koalīcijas sanāksmēs”.

   Tas ir apsveicami! Kariņa valdībai ir “583 darāmie darbi”, un “Stabilitātes grupā” ir ļoti spējīgi valdības rīcības plāna stabilizētāji: “Kā ziņots, Saeimas deputātu grupā Stabilitātes grupa ietilpst no KPV LV parlamenta frakcijas aizgājušie Saeimas deputāti Aivars Geidāns, Edgars Kronbergs, Janīna Kursīte, Ivars Puga un Zakatistovs”. Suņu būdas āksta “partija” pati par sevi jau no paša sākuma bija iedzimtas plānprātības integrācijas ļoti daudzsološs risinājums.

   Trimdas intelektuālais liliputs noteikti jāpatur premjera krēslā līdz 14.Saeimas vēlēšanām 2022.gada 1.oktobrī, kad kultūrnācijas elektorāts dos jaunu talantīgu valstsvīru papildinājumu debilitātes laikmeta saglabāšanā, stabilizēšanā un stiprināšanā. Tas būs ģeneratīvs papildspēks latviešu politiskajā vēsturē vismuļķākajam premjeram. Protams, latviešu tautas kalpu rezerves ir neizsmeļamas. Pēc vēlēšanām var tikt izbīdīts premjera krēslam kāds vietējais vai trimdas intelektuālais minililiputs. Dzīvosim redzēsim! Latviešu elektorāts prot nemitīgi pārsteigt!

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий