воскресенье, 9 мая 2021 г.

Valstiskuma kastrēšana

 


 

   2021.gada 9.maija pievakarē Rīgas medijos parādījās LETAs sagatavotā publikācija ar virsrakstu “Putins runā 9.maija parādē sola "aizstāvēt nacionālās intereses"”.

   Par ko liecina tāds virsraksts? Tāds virsraksts liecina, ka nacionālo interešu aizstāvēšana ir slikta rīcība, un tā apdraud pasauli. Ja kādas valsts vadītājs sola aizstāvēt nacionālās intereses, tad pret to ir jāizturas nosodoši un ar lielu piesardzību, kā arī jācenšas panākt, lai nenotiktu nacionālo interešu aizstāvēšana. Mūsdienu pasaulē jau ir sasniegts tāds politiskais līmenis, ka valsts nacionālo interešu aizstāvēšana ir izteikti negatīvs pasākums.

   Bet vai tas ir galvenais tādā virsrakstā? Nē, tas nav galvenais! Galvenais ir pavisam kaut kas cits. Galvenais ir valstiskuma kastrēšana. Negatīvā attieksme pret nacionālo interešu aizstāvēšanu liecina par valstiskuma nevērtību. Lūk, tas ir galvenais. Nākas taču saprast, ka nacionālās intereses var būt un velme aizstāvēt nacionālās intereses iespējama tikai tad, ja ir suverēna valsts. Ja nav suverēna valsts, tad nav arī nacionālās intereses.

   Kāpēc ir konstatējama valstiskuma kastrēšana? Valstiskuma kastrēšana ir globālās elites, globālisma prozelītu, “lielās pārlādēšanas”, kovidafēras, inkluzīvā kapitālisma mērķis. Valstiskuma vietā uz Zemes ir jārada transnacionālo korporāciju vara, pasaules valdības vara. Suverēnas valstis nav vajadzīgas. Valstiskumam kā vērtībai ir jāpazūd, valstiskuma aizstāvēšana kā nacionālo interešu aizstāvēšana nedrīkst būt.

   Tas, ka latviešu varas inteliģenci kaitina Krievijas prezidenta solījums aizstāvēt nacionālās intereses, ir labi saprotams. Latviešu varas inteliģencei jau sen nav nacionālās intereses. Latviešu varas inteliģence jau ir simtprocentīgi sekmīgi kastrēta. Latvieši savas inteliģences vadībā 2003.gada 20.septembrī referendumā atsacījās no neatkarības (66, 97%). Valstiskums latviešu varas inteliģencei nav vērtība. Suverenitāte latviešu varas inteliģencei nav nacionālo interešu objekts. Latviešu varas inteliģencei nacionālo interešu vietā ir amerikāņu, "eiropas" dibena laizīšanas intereses, vaukšķēšana uz kaimiņiem, rusofobijas izbaudīšana, Uzvaras svētku noklusēšana, karā kritušo pieminekļu apspļaušana. Latviešu varas inteliģence dara visu, lai no latviešu tautas politiskās apziņas izdzēstu priekšstatu par valsts suverenitāti, valstiskumu, nacionālajām interesēm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий