пятница, 21 мая 2021 г.

Laimīgā diskriminācija

 


 

   Latviešu nevērtīgās un nacionāli noziedzīgās inteliģences cūkkūtī tiks darīts viss, lai diskriminācija plauktu un ziedētu par prieku globālisma prozelītiem un viņu vietējiem pakalpiņiem kariņiem, nācijas tēviem. Tiks izrādīta maksimāla iniciatīva diskriminācijas formu izdomāšanā un pielietošanā. Par to nevar būt ne mazāko šaubu. “Process jau ir sācies”, un tas noteikti uzņems arvien straujākus un straujākus apgriezienus, panākot visas tautas neapturāmu virzīšanos uz elli. Virzīšanās netiks apturēta ne ar kauguriešu dakšām, ne ar 5.gada piļu dedzināšanai piepildītajām petrolejas kannām. Latvijas Centrālā padome uz mūžu mūžiem paliks nacionāli vērtīgākais, uz ko ir bijusi spējīga latviešu tauta savā vēsturiskajā veģetēšanā. Pēc Latvijas Centrālās padomes godīgo un gudro vīru iznīcināšanas Latvijā varas krēslos ir sēdējuši vienīgi dažāda kalibra nekauņas, kolaboracionisti, godmaņūdensgalvas, šķēlveidīgi alkātīgi kampējviepļi un visjaunākajā laikā patoloģiski idioti (latviski – muļķi).

   2021.gada 21.maijā Rīgas mediji bez redakcijas nosodoša komentāra lepni paziņoja: “No 30.augusta RSU klātienes studijās varēs piedalīties pamatā tikai vakcinētas personas”. Trūkst vārdu! Dusmas ir milzīgas! Tās papildina apziņa, ka tautas pretestība nebūs. Nākas samierināties ar realitātes fatālismu, un, kā parasti, nenovēršamības izraisītā bezspēcība mudina lietot visskarbākos vārdus. Cits nekas neatliek! Atliek vienīgi lietas saukt visnesaudzīgākajos vārdos!

   Vai latviešu neaptēstais miljons saprot, ka tā ir visīstākā diskriminācija, cilvēka tiesību pārkāpšana un tajā skaitā visādu mēslu nācijas tēvu piecūkotās konstitūcijas pārkāpšana, kā arī konkrēta palīdzība globālisma prozelītiem sasniegt mērķi uz planētas atstāt 999 miljonus pusizglītotus vergus viena elitāra miljona apkalpošanai? Briesmīgi ir tas, ka tāda nelietība tiek pieteikta medicīnas universitātē, kurai faktiski būtu jārāda priekšzīme pandēmijas objektīvā traktējumā! Kādi gan mēsli ir latviešu inteliģencē!

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий