воскресенье, 9 мая 2021 г.

Atgādinājums par Melno Pirmdienu

 


 

   Atgādinājums attiecas uz valdošo kliķi. Atgādinājums savdabīgi parāda valdošās kliķes šausmīgi nelietīgo seju, kuras koptēlā konstruktīvi ietilpst arī vietējie pāteri ar Stankēviču priekšgalā. Tagad kļūst vēl skaudrāk aptverams, cik milzīgus noziegumus pastrādā valdošā kliķe un cik organiskā kopsolī ar valdošo kliķi šļūc katoļu baznīcas vietējie dižgani.

   2021.gada 9.maijā “Diena” pavēstīja, ka “Atzīmējot Latvijas un Svētā Krēsla attiecību simtgadi, šodien un rīt plānota Latvijas prezidenta Egila Levita un kundzes Andras Levites vizīte Vatikānā un audience pie pāvesta Franciska”.

   Nācijas tēva ceļojums uz Vatikānu atgādina pāvesta vizīti Latvijā un ar to saistīto valdošās kliķes noziedzīgo rīcību. 2018.gada 24.septembrī bija Romas Katoļu baznīcas 266. pāvesta (Pontifek Romanus) vizīte Latvijā. Laicīgajā pasaulē pāvestu sauc Horhe Mario Bergoljo. Viņš ir itāļu izcelsmes Argentīnas pilsonis. Nonākot pāvesta tronī, viņš pieņēma vārdu „Franciscus”. Romas pāvests Francisks ir jezuīts. Viņš dzimis 1936.gadā. Mūsdienu pasaulē viņš ir ļoti populārs postmodernistiski un neoliberāli orientētajā sociuma slānī. Viņš regulāri koķetē ar homoseksuālisma, genderisma, seksisma, feminisma, geju, lesbiešu, transvestītu subkultūru. Viņš tāpat koķetē ar Eiropā ieklīdušajiem migrantiem, kā arī nebaidās no atklātas konfrontācijas ar kristiānisma kanonisko vērtību un normu aizstāvjiem. 2017.gada 29.maijā viņš kādā ārzemju publikācijā tika nodēvēts par „vilkaci pāvesta sutanā”.

   2018.gada 24.septembris bija pirmdiena.  Tā kļuva apkaunojošākā pirmdiena Latvijas vēsturē. Tā kļuva Melnā Pirmdiena – Latvijā līdz šim finansiāli nepiedzīvotas un ārprātīgas prettautiskās rīcības diena. Melnā Pirmdiena kļuva kolosālas bezjēdzības, izšķērdības, bezatbildības, vienaldzības diena. Melnā Pirmdiena kļuva uzskatāms simbols visiem finansiālajiem noziegumiem, kādus politiskā vara ir pastrādājusi pēcpadomju gados.

   Melnās Pirmdienas cēlonis bija LR valdošās kliķes divi unikāli lēmumi sakarā ar Romas pāvesta vizīti. Lēmumi tika pieņemti sadarbībā ar kardinālu Pujatu un pašreizējo Romas Katoļu Baznīcas Rīgas arhibīskapu Stankeviču. Viens lēmums bija no valsts budžeta vizītei piešķirt 806 202 eiro; otrs lēmums bija 24.septembrī Latvijā izsludināt brīvdienu, kas valsts budžetam nodara 8 miljonus eiro lielu zaudējumu. Tātad vizītei kopumā tika atvēlēti 9 miljoni eiro.

   2018.gada 7.jūlijā internetā publicēja informāciju par Romas pāvesta vizītes programmu. Informācijā bija teikts, pontifiks 24.septembrī no rīta ielidos Rīgā un tās pašas dienas vēlā pēcpusdienā atstās Latviju. Vizītes laikā ieplānota pontifika tikšanās ar Valsts prezidentu un citām oficiālām personām. Romas pāvests noliks ziedus pie Brīvības pieminekļa. Doma baznīcā Romas pāvests vadīs dievkalpojumu. Pēc tam lidos uz Aglonu. Arī Aglonas bazilikā viņš vadīs dievkalpojumu. Un tas ir viss.

   Nācijas tēva brauciens uz Romu jaunā veidā atgādina valdošās kliķes noziegumu 2018.gada jūlijā. Atgādinājumā par Melno Pirmdienu centrā ir vairāki  jautājumi: Cik lielu summu Vatikāns iztērēs LR valsts prezidenta vizītei Romā? Vai šī summa arī būs 9 miljoni eiro? Vai Vatikāna pāteri arī pastrādās milzīgu finansiālo noziegumu sakarā ar nācijas tēva ekskursiju uz Romu?

  

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий