воскресенье, 16 мая 2021 г.

Laizošā astroloģija

 


 

   Loģisks ir jautājums: “Bet kāpēc astroloģija nevarētu būt laizoša, ja laizīšana ir latviešu varas inteliģences neatņemama sastāvdaļa?”.

   Pareizi! Latvijā laizīšana ir varas inteliģences svarīga nodarbošanās. Latviešu varas inteliģence citu kaut ko nemaz tik labi neprot. Tā prot lieliski laizīt, un laizīšanai izmantojamu smaržīgu teritoriju netrūkst. Latviešu varas inteliģence var laizīt gan Rietumu subjektus, gan pašmāju subjektus. Pie tam var laizīt ne tikai politiķu ķermeņa smaržīgāko teritoriju. 2021.gada 16.maijā “NRA” ievietotais teksts liecina, ka vietējais astrologs var laizīt žurnālista smaržīgāko teritoriju. Sertificētā astroloģe Guna Kārkliņa laiza Dombura sēdvietu: “NEDĒĻAS CILVĒKS: JĀNIS DOMBURS, ŽURNĀLISTS. Pavisam nesen iecelts par Triju Zvaigžņu ordeņa komandieri. Apbalvojums godam nopelnīts, ilgus gadus darbojoties žurnālistikā. Nav baidījies izsaukt «uz paklāja» politiķus, uzdot neērtus jautājumus. Žurnālista astroloģiskajā kartē ir spēcīga Dvīņu zodiaka zīmes un Gaisa stihijas ietekme. Te jāpiebilst, ka tādi akcenti ir daudziem labiem žurnālistiem Latvijā. Šī zodiaka zīme ir zinātkāra, mūžīgā kustībā, uzdod daudz jautājumu, vēlas izzināt un uzzināt. Ir augsts prāta potenciāls. Jāņa Dombura astrokartē ir arī Lauvas zīmes ietekme (tajā atrodas iekšējās pasaules barometrs Mēnestiņš). Cilvēki ar šīs zodiaka zīmes ietekmi ir ambiciozi, vēlas izvirzīties un viņiem ļoti svarīgs ir novērtējums. Ja būs uzslavas un morālais gandarījums, tad paveiks vēl vairāk un labāk. Tikai, lūdzu, nekaitināt! Mēness Lauvā var sadusmoties, un tad uguņi šķīdīs, bet labā ziņa ir tāda, ka Lauvas zīme vienmēr iestāsties par taisnību. Horoskopa kartē ir arī vairākas ļoti nopietnas kombinācijas, kurās iesaistīts lielais transformators Plūtons. Es tos dēvēju par meklētāja aspektiem - cilvēks vēlas izzināt tēmu līdz pašai saknei, tikmēr urķēties, kamēr tiek atrasts īstenās patiesības grauds. Uzdod daudz globālu, eksistenciālu jautājumu citiem un sev. Ļoti labvēlīgas kombinācijas analītiskajā žurnālistikā”.

   Laizīšana bez melošanas nav iespējama. Tas ir labi zināms. Arī astrologs-laizītājs nevar iztikt bez melošanas. Laizīšanā panākumus var gūt vienīgi ar melošanu. Bez melošanas nekāda sekmīga laizīšana nevar notikt. Būtne Guna Kārkliņa ir samelojusies pamatīgi. Domburs ir milzīgs cilvēciskais pārpratums un milzīgs žurnālistikas profesionālais pārpratums. Tādi žurnālisti kā Domburs ir iespējami tikai Rīgā un pēcpadomju laikā, kad jau 90.gadu sākumā žurnālistus sāka tēlot jaunieši pat bez vidējās izglītības. Domburam nav augstākā izglītība, taču ir milzīga nekaunība. Elementāri godīgs cilvēks zinātu savu vietu bez augstākās izglītības. Milzīga nekaunība valda viņa darbībā TV formātā. To var neredzēt un “laist uz ekrāna” tikai žurnālistikā pilnīgi nekompetenti priekšnieki, kuri ir pat tik slinki, stulbi, pašpārliecināti, ka nav paskatījušies kā citās zemēs uzvedas TV žurnālists, teiksim, intervijas laikā, kā žurnālists izturas pret intervēto cilvēku, kādā formā uzdot jautājumus, ko pats komentē un pats nekad nekomentē utt. Domburs-žurnālists ir iespējams vienīgi profesionāli ļoti neattīstītā vidē, kad līdzās ir tādi paši nekauņas un žurnālistikā neadekvāti tipi. Kā zināms, ordeņus tagad dala Ēlerte – vēl lielāks pārpratums nekā Domburs.

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий