пятница, 14 мая 2021 г.

Diskriminējošā normalitāte

 


 

   Latviešu kultūrnācija ir pelnījusi siltu apsveikumu. Īpaši apsveicama ir latviešu inteliģence – nācijas tēva dievinātāja. Lieta ir tā, ka nācijas tēvs atkal ir dzemdējis jaunu vārdu – “normalitāte”. Par to kultūrnācija ir pelnījusi apsveikumu. 2021.gada 14.maijā “Delfi” atstāsta nācijas tēva izteikumus par vakcinēto cilvēku priekšrocībām. Viņš uzskata, ka “atvieglojumi vakcinētajiem ir nepieciešami”. Jaunais vārds tiek minēts nācijas tēva izteikumā “Šis virziens – radīt pakāpeniskus atvieglojumus vakcinētām personām – ir solis ceļā uz normalitāti”.

   Kā zināms, kovida vīrusa kontekstā ceļš uz “normalitāti” ir ceļš uz cilvēciskuma holokaustu, liberālo fašismu, dehumanizācijas krematoriju. To atklāti nesaka ne globālisma prozelīti, ne viņu sulaiņi. To atklāti nesaka arī nācijas tēvs un supermuļķais premjers. Patiesības vietā viņi izlokās ar jocīgiem izteikumiem.

   Tā, piemēram, ko nozīmē “atvieglojumi”? Saprātīgi cilvēki par atvieglojumiem sauc tos gadījumus, kad kaut kādu objektīvu iemeslu dēļ nākas samazināt prasības, kritērijus, iekšējās kārtības noteikumus u.tml. Atvieglojumi tradicionāli attiecas uz invalīdiem, kara veterāniem, pensionāriem. Atvieglojumi var būt jauniešiem iestājoties mācību iestādē, kā arī stipendiju saņemšanā. Katrā ziņā vakcinācija neasociējas ar atvieglojumiem. Vakcinētie taču nav ne invalīdi, ne studenti no trūcīgām ģimenēm. Tas, kas vakcinācijas sakarā tiek dēvēts par “normalitāti”, faktiski ir viltīga cenšanās izlocīties no patiesā mērķa – totālas diskriminācijas ieviešanas, kas savukārt sabiedrībā izraisīs ļoti nelabu atmosfēru. Sabiedrībā tiks radīts jauna veida naida perēklis līdzās klasiskajiem naida perēkļiem – šķiriskajam un materiālās nevienlīdzības.

 

 

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий