среда, 14 апреля 2021 г.

Vai Pavļuts grib būt tautas slepkava?

 


 

   Debilās “par-politikas” ģēnija Pavļuta dibilitāte ir tik vingra un tik apjomīga, ka viņš nav spējīgs objektīvi vērtēt savus izteikumus. Un izteikumi ir tik šausmīgi, ka nākas viņu uzskatīt par tautas slepkavu. Tas ko viņš ir pateicis, pilnā mērā ir kvalificējams kā tautas slepkavas izteikums. Un šajā ziņā netiek nekas pārspīlēts. 2021.gada 14.aprīļa pēcpusdienā “Delfos” tika ievietots materiāls ar nosaukumu “Dānija atteiksies no 'AstraZeneca' vakcīnām; Latvija plāno uz tām pieteikties”. Publicētajā tekstā ir paskaidrots: “Dānija trešdien kļūs par pirmo valsti, kas pilnībā (!?) pārtrauc "AstraZeneca" vakcīnas Covid-19 izmantošanu pēc šīs potes iespējamās saiknes (!?) ar ļoti retiem asins recekļu gadījumiem, trešdien ziņoja vairāki Dānijas mediji, atsaucoties uz nenosauktiem avotiem.[..]Reaģējot uz jaunumiem, Latvijas veselības ministrs tviterī paziņojis: "Mēs sazināsimies ar Dāniju un noskaidrosim iespēju pieteikties uz šīm vakcīnām."”

   Vai tā var teikt psihiski vesels cilvēks? Vai tā var teikt ministrs? Vai tā var teikt veselības ministrs? Skaidrs, ka tā var teikt tikai psihiski slims indivīds, kurš nav izolēts no sabiedrības. Katrs psihiski normāls cilvēks saprot, ka tādā izteikumā ir runa par apzinātu darbību pret tautu. Katrs psihiski normāls cilvēks zina, ka tikai traks indivīds var vēlēties dot savai tautai citas tautas izbrāķētu vakcīnu, kura izraisa cilvēku nāvi. Tikai traks indivīds nesaprot, ka ir izteicies par kaut ko šausmīgi nepieņemamu.

  Nav ne mazāko šaubu – Pavļuts nav psihiski vesels! Acīmredzot viņu nākas izolēt no sabiedrības. Latvijas sabiedrībai ir ļoti nopietns iemesls uztraukumam, ja cīņa ar nāvējošo vīrusu ir uzticēta psihiski nenormālam cilvēkam. Ja Pavļuts tagad pēc tik odioza izteikuma netiek nogādāts attiecīgā vietā un tiek atstāts veselības ministra krēsla, tad var droši teikt "Latvijas valdībā visi ir sajukuši prātā!".  

Комментариев нет:

Отправить комментарий