суббота, 17 апреля 2021 г.

Pavļuts nekad nemelo!

 

   2021.gada 17.aprīlī “NRA” ievietoja redakcijas tekstu ar virsrakstu “Kad veselības ministrs Daniels Pavļuts melo?”. Virsraksts nekur neder. Tajā formulētais jautājums ir aplams, jo Pavļuts nekad nemelo. Pavļuts principā nevar melot un katru dienu teikt kaut ko citu. Tas nav iespējams. “NRA” redakcijai jau sen to vajadzēja zināt. Vajadzēja zināt vismaz no tā laika, kad uz latviešu politiskās skatuves braši uzšļūca debilā “par-politika”, kuru izdomāja Pavļuts un kurā nekas viņa pārliecībā netiek melots.

   Atkārtoju: Pavļuts principā nevar melot! Tas ir tāpēc, ka Pavļuts nav psihiski vesels. Pavļuts vienmēr saka to, ko liek sacīt viņa slimā galva. Un viņa slimā galva neuzskata teikto par meliem. Pavļuta slimās galvas pārliecībā vienmēr tiek sacīta patiesība. Turklāt Pavļuts var neatcerēties, ko teica pirms piecām minūtēm, pirms stundas vai pirms dienas. Pavļuta vieta faktiski ir psihiatriskajā slimnīcā. Taču viņš tur neatrodas tāpat kā tūkstošiem citu vietējo iedzīvotāju, kuri ir attiecīgajā uzskaitē, netiek turēti stacionāros, jo nešķiet sabiedrībai bīstami. Pavļuta diagnoze noteikti svārstās starp oligofrēniju, imbecilitāti un idiotiju. Taču arī viņš acīmredzot netiek uzskatīts par sabiedrībai bīstamu psihisko slimnieku. Sabiedrība pie tam viņu mīl. 2018.gada 6.oktobrī 13.Saeimas vēlēšanās par Pavļutu balsoja 101 685 vēlētāji.

   Par savu nenormālo psihisko stāvokli Pavļuts atgādināja pirms dažām dienām. 2021.gada 14.aprīlī  “Delfos” tika ievietots materiāls ar nosaukumu “Dānija atteiksies no 'AstraZeneca' vakcīnām; Latvija plāno uz tām pieteikties”. Tekstā tika paskaidrots: “Dānija trešdien kļūs par pirmo valsti, kas pilnībā pārtrauc "AstraZeneca" vakcīnas Covid-19 izmantošanu pēc šīs potes iespējamās saiknes ar ļoti retiem asins recekļu gadījumiem, trešdien ziņoja vairāki Dānijas mediji, atsaucoties uz nenosauktiem avotiem. Reaģējot uz jaunumiem, Latvijas veselības ministrs tviterī paziņojis: "Mēs sazināsimies ar Dāniju un noskaidrosim iespēju pieteikties uz šīm vakcīnām."”

   Skaidrs, ka tā var teikt tikai psihiski slims indivīds, kurš nav izolēts no sabiedrības. Katrs psihiski normāls cilvēks saprot, ka tādā izteikumā ir runa par apzinātu darbību pret tautu. Katrs psihiski normāls cilvēks zina, ka tikai traks indivīds var vēlēties dot savai tautai citas tautas izbrāķētu vakcīnu, kura izraisa cilvēku nāvi. “NRA” redakcija diemžēl nemin par šo nenormālo gadījumu, pēc kura Pavļutu noteikti vajadzēja ievietot stacionārā, bet viņa priekšnieku Kariņu tajā pašā iestādē iekārtot darbā par sanitāru-asenizatoru, pie reizes detalizēti uzsākot viņa psihiskā stāvokļa izmeklēšanu.

   Diemžēl “NRA” redakcija ir pastrādājusi vēl vienu aplamību. Redakcija raksta: “Veselības ministrs Daniels Pavļuts ar divu dienu starpību publiski ir paudis diametrāli pretēju informāciju par “AstraZeneca” ražoto vakcīnu pieejamību Latvijā. Tāpat viņa teiktais 13. aprīļa valdības sēdē neatbilst tam, ko 14. aprīlī Latvijas Televīzijā teica Veselības ministrijas parlamentārais sekretārs Ilmārs Dūrītis. Tas nevieš uzticību valdības amatpersonām un diskreditē valdību.”

   Arī šajā citātā ir aplamība. Kultūrnācijas miljons nemaz nesaprot, kas ir “uzticība valdības amatpersonām” un kas tas ir par plēsoņu, kurš “diskreditē valdību”. Kultūrnācija 100% uzticas tautas kalpiem. Tas, ko dara latviešu kultūrnācijas tautas kalpi, vienmēr ir uzticams, ar milzīgu autoritāti, cieņu un apbrīnu. Psihiski slimā Pavļuta atbalstīšana (101 685) nav vienīgais piemērs. Bet tas jau ir cits stāsts.

 



Комментариев нет:

Отправить комментарий