пятница, 2 апреля 2021 г.

Pierādījumu kolekcionēšana

 


   Pierādījumi ir vajadzīgi ne tikai tiesai nozieguma pamatošanai. Pierādījumi ir vajadzīgi arī tajos gadījumos, kad nekas reāli nevienā tiesā netiks pierādīts. Tie ir gadījumi, kas eksistē virtuāli – cilvēku domās, asociācijās, intuīcijā, priekšstatos. Tādu gadījumu pierādīšana nekad neizvēršas konkrētā juridiskā procesā. Vēl var gudri teikt – neizvēršas ontoloģiski kā pierādījumi par gadījumu reālo esamību.

   Tā, piemēram, nekad nebūs konkrēts tiesas process, lai pierādītu, ka Kariņš ir pilnīgs muļķis. Atziņa par viņa intelektuālo drausmīgo piezemētību vienmēr cilvēkos eksistēs virtuāli. Tiesas sēdē netiks pierādīts dotā kunga idiotisms. Taču tajā pašā laikā pierādījumi par viņa neapskaužamo statusu ir vajadzīgi un jākolekcionē, jo tie cilvēku apziņā bagātina un stiprina attieksmi pret Kariņu.

   Kariņš pats regulāri piegādā jaunus pierādījumus. 2021.gada 1.aprīļa vakarā “Dienā” tika ievietots teksts ar virsrakstu “Kariņš: Mūsu ekonomika turas stabilāk, nekā jebkurš to prognozēja vēl pirms pusgada”. Tā var teikt tikai neglābjams kolosāls muļķis!

   Tas ir zināms: pandēmiju izmanto, lai kardināli pārkārtotu ekonomiku un radītu jaunu kapitālisma formu - inkluzīvo kapitālismu. Pārkārtošanas laikā vislielākās izmaiņas gaida mazo un vidējo biznesu. Tas tiek likvidēts, lai uz Zemes paliktu tikai lielas transnacionālas korporācijas. Latvija ir mazā un vidējā biznesa zeme. Pandēmija noteikti nelabvēlīgi atsaucas uz Latvijas ekonomiku. Bet ko saka šis kolosāli muļķais "trimdas" ģēnijs? Kāda var būt stabila ekonomika karantīnas laikā, attālinātā darba laikā? Medijos raksta par bezdarbnieku skaita palielināšanos Latvijā. Bet ko saka šis tips! Tāda muldēšana ir ne tikai prāta trūkuma pierādījums, bet arī amoralitātes pierādījums. Tā var muldēt tikai bezizmēra nelietis. Bet uz Kariņu tas neattiecas. Nelietība nav iespējama bez intelekta palīdzības. Neliešiem ir intelekts – zināmas prāta spējas. Kariņš ar to nevar lepoties. Kariņa nelietība ir negribēta, neplānota, apzināti neformulēta nelietība.

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий