суббота, 10 апреля 2021 г.

Otrais treknais spļāviens jeb veģetēšana publiskajā kloākā

    Pirmo pamatīgi trekno spļāvienu izspļāva Latvijas Bankas prezidents Rimšēvičs, nepakļaujoties Latvijas Republikas likumiem un valdībai, un tādējādi akcentējot valsts suverenitātes trūkumu. Latvijas Republikas valdība klusi pacieta trekno spļāvienu, noslaucīja apspļaudīto ģīmi un lika mierā Rimšēviču.

   Otro pamatīgi trekno spļāvienu 2021.gada aprīlī izspļāva Satversmes tiesas priekšsēdētāja Osipova. Arī viņa tāpat kā Rimšēvičs nepakļaujas Latvijas Republikas likumiem un valdībai, kā arī atklāti lielās ar valsts suverenitātes trūkumu: "Latvijai ir saistoši Eiropas cilvēktiesību standarti, un ECT judikatūra pieprasa valstij aizsargāt un atbalstīt arī viendzimuma partneru veidotas personiskas attiecības, kas veido ģimeni," norādīja Osipova. ECT judikatūra no vienas puses skaidri pasaka, ka valstij ir rīcības brīvība par to vai pieļaut laulību vai pielīdzināt šādu partneru dzīvi laulībai. "Taču valsts rīcības brīvība ECT judikatūras izpratnē beidzās tur, ka valsts nedrīkst nedot tiesisko regulējumu un juridisko aizsardzību tām attiecībām, tām ģimenēm, kuras veido viendzimuma partneri," norādīja Osipova” (citāts no “Dienas”).

   Ja Osipovas kundze būtu godīga sieviete un profesionāli atbildīga juriste, tad viņa panāktu Satversmes pirmā panta izsvītrošanu "Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika". Latvija nav neatkarīga valsts, un ST tiesa pati to pierāda ar savu klanīšanos “Eiropas” likumiem. Tādējādi visa latviešu dzīve tagad ir viens liels mēslu pietaisījums, kā pamatā ir kolosāli meli un nemitīga absurda rīcība. Latvieši tagad veģetē publiskajā kloākā. Tā nekad agrāk nebija. "Pirmajā" republikā bija politiskās nenormālības (vairāk kā 100 partijas, valdība mainījās katru mēnesi u.tml.), taču valsts pamats nebalstījās uz melošanu un pašapmānu, kā tas ir tagad. Tolaik eksistēja politiskā neatkarība, valstiskā suverenitāte. Tolaik Satversme nebija melīga. Satversmi varēja uzskatīt par valsts pamatdokumentu, kas nav iespējams tagad “otrajā” republikā. Faktiski treknos spļāvienus vienaldzīgi pacieš visa kulturnācija, bezprātīgi samierinoties ar veģetēšanu publiskajā kloākā. 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий