понедельник, 12 апреля 2021 г.

Tautas apkaunotāji

 

   Uzdrošinos salīdzināt tautas glābēju, Saeimas atlaišanas iniciatoru, enerģiju ar tautas apkaunotāju, nemitīgu nelietību un provokāciju autoru, enerģiju. Salīdzinājums nav labvēlīgs tautas glābējiem. Viņu enerģija ir vājāka nekā tautas apkaunotāju enerģija. Tautas apkaunotāju enerģijas spēks panāk daudz vairāk nekā tautas glābēju enerģijas spēks. Tas nav labi! Tas ir ļoti slikti no tautas pastāvēšanas viedokļa. Taču diemžēl tāda ir realitāte. Tautas apkaunotāji ir pārņēmuši savā garīgajā varā un ideoloģiskajā ietekmē latviešu lielāko daļu. Ja tas tā nebūtu, tad Saeima būtu jau sen atlaista un vispār nevajadzētu atlaist Saeimu, jo tā sastāvētu no godīgiem un gudriem valstiski un politiski kompetentiem cilvēkiem.

   Tautas apkaunotāju amorāli nelimitēta un toksiski ietekmīga klozete ir “NRA.LV”. No Rīgas lielākajiem interneta medijiem šī klozete tautai piespēlē visamorālākos, visprovokatīvākos, visnelietīgākos tekstus. Gandrīz katru dienu tiek piemēslota sabiedriskā apziņa ar kaut ko tendenciozi lišķīgu, vēsturiski falsificētu, informatīvi melīgu. Regulāri tiek nomelnota Krievija, padomju armijas uzvara karā. Tiek apspļaudīti pieminekļi karā kritušajiem Latvijas atbrīvotājiem no vācu okupācijas. Medijā pat tiek ievietotas ķengas, vienādojot nacismu un sociālismu, kā par to liecina 2021.gada 12.aprīlī publicētais smirdējums.

   Ne velti saka “Kadri izšķir visu!”. Nelietīgi kadri var producēt vienīgi nelietības. No neliešiem var sagaidīt tikai nelietības. Tas attiecas arī uz “NRA.LV”, kuru komandē tāda šausmīgi melna persona kā Elite Veidemane. Izsmirdinot savu melno enerģiju, Veidemane ir aizmirsusi pašas grandiozo ieguldījumu padomju varas un PSKP/VDK nomenklatūras morālo kastrātu kriminālā kapitālisma stutēšanā. "Vīrieši manā mūžā" Veidemanei nav ļāvuši atcerēties, ka ir bijusi VDK specizdevuma "Atmoda" galvenā redaktore. Veidemane ir viena no lielākajām ideoloģiskajām noziedzniecēm Latvijā, jo "Atmoda" bija tautas apziņas fundamentāla kropļotāja un kalpoja nacionālajiem nodevējiem un nacionālajiem laupītājiem. Internetā ir izdzēsta patiesība par šo melno būtni. Par Veidemanes kolosāli izcilo ieguldījumu internetā agrāk varēja lasīt: “Elita Veidemane dzimusi 1955. gadā Rīgā. 1980. gadā beigusi Latvijas Valsts universitātes Filoloģijas fakultāti latviešu valodas un literatūras specialitātē No 1981. līdz 1988. gadam Veidemane darbojusies laikrakstā "Padomju Jaunatne"; no 1988. gada līdz tā slēgšanai 1992. gadā bija LTF izdevuma "Atmoda" galvenā redaktore; no 1991. līdz 1996. gadam vadīja nedēļas laikrakstu "Atmoda Atpūtai". Skandalozu slavu Veidemane ieguva pēc rakstu sērijas "Vīrieši manā mūžā" publicēšanas, kā arī intervijas žurnālam "Pantera" 1995. gadā. [..] 2007. gadā Veidemane kļuvusi par žurnāla "Vakara Ziņas" redaktori, no 2008. gada jūnija ir laikraksta "Neatkarīgā Rīta Avīze" galvenās redaktores vietniece. Politiskā un sabiedriskā darbība: Veidemane bijusi "Vissavienības Ļeņina Komunistiskās Jaunatnes Savienības" (VLKJS) biedre un dažādu līmeņu komjaunatnes aktīviste no 1969. gada līdz 1983. gadam; centusies iestāties "Padomju Savienības Komunistiskajā Partijā" (PSKP) bet neveiksmīgi, jo nav varējusi iegūt tam nepieciešamās PSKP biedru rekomendācijas; 1995. gadā Veidemane bijusi viena no "Muļķu un bezzemnieku partijas" veidošanas iniciatorēm; 6. saeimas vēlēšanās kandidēja no Z. Čevera vadītās Demokrātiskās partijas "Saimnieks" (DPS) saraksta, bet netika ievēlēta; 2001. gada pašvaldību vēlēšanās kandidējusi no "Latvijas Demokrātiskās partijas" saraksta Jūrmalā, bet arī netika ievēlēta."

   Veidemane nav muļķe. Tiekamies ar rafinētu nelieti. Viņa saprot, ko dara. Viņas nelietības ir izmanīgi veiktas apzinātas darbības. Viņas tekstus nekad nevar komentēt. Veidemane zina, ka viņas nelietības var tikt nosodītas. Vēl ne visu tautu ir saindējuši tautas apkaunotāji.

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий