четверг, 1 апреля 2021 г.

Tautas bende bez maskas

 


   Citāts no “NRA” 2021.gada 1.aprīlī ievietotā teksta: “Veselības ministrija (VM) drīzumā valdībā piedāvās priekšrocību sarakstu (!?) pret Covid-19 vakcinētām personām, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" atklāja veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP). Ministrs skaidroja, ka visā Eiropā notiek sarunas un darbs pie digitālo zaļo sertifikātu (!?) ieviešanas, tostarp arī Latvijā (!?). Valdība minēto jautājumu varētu skatīt jau drīzumā - tuvāko nedēļu (!?) laikā. Tāpat ministrija uz valdību pēc Lieldienām plāno nākt ar konceptuāliem priekšlikumiem par priekšrocībām (!?), kas varētu būt pilnībā (!?) vakcinētiem cilvēkiem. "Vadīsimies no starptautiskām vadlīnijām (!?) par to, kas ir droši. Jāpiedāvā lietas, ko cilvēki novērtē, kas viņiem lietas svarīgas. Lai vakcinēšanai ir arī praktisks labums ārpus (!?!?) veselības pasargāšanas," stāstīja Pavļuts”.

   Dotajā izteikumā vissvarīgākie vārdi ir “Lai vakcinēšanai ir arī praktisks labums ārpus veselības pasargāšanas". Šajā izteikumā nepārprotami atklājas pandēmijas sociāli politiskā misija. Atklājas globālisma prozelītu patiesie mērķi “lielajā pārlādēšanā”, fantastiski ciniski izmantojot infekcijas slimību kā transformatīvo notikumu.

   Dotajā tekstā uzskatāmi atklājas globālisma prozelītu vietējo pakalpiņu noziedzīgā centība! Protams, jau pašā sākumā nebija ne mazāko šaubu, ka globālisma prozelītu pasūtīto mūziku (diskrimināciju, vakcinēšanu, lockdown, karantīnu utt.) kaismīgi nerealizēs tādi cilvēciskie izkārnījumi kā šis plikpaurainais mēsls - latviešu tautas bende. Tas bija gaidāms, un tas ir pilnā mērā apstiprinājies. Bet vienalga ir ļoti pretīgi tikties ar atbaidošo realitāti. Pateicoties tādiem nacionālajiem varoņiem kā plikpauris, pandēmija sekmīgi tiek galā ar "lieko" cilvēku iznīcināšanu, dzimstības samazināšanu, mirstības pieaugumu, saimnieciskās darbības, izglītības, veselības aizsardzības sistēmas haotizāciju un sagraušanu. Latviešu valdošās kliķes izkārnījumi domā, ka viņi paliks "zelta miljonā", bet nebūs globālisma prozelītu plānotajā iznīcināmās cilvēces daļā. Latviešu valdošās kliķes mēsli maldās. Viņus un visu latviešu tautu negaida nekas labs. Turklāt ar tādiem tautas kalpiem, dehumanizācijas politikas realizētajiem, latviešu tautai noteikti nav nekādas cerības izdzīvot zem Saules.

   Šo publikāciju noteikti vajag saglabāt katram saprātīgajam cilvēkam. Tas ir viens no konkrētajiem pierādījumiem pandēmijas anticilvēciskajā izmantošanā un viens no konkrētākajiem pierādījumiem, kādus tipus latviešu elektorāts atbalsta vēlēšanās. Par debilā plikpaura debilo “partiju” 2021.gada 6.oktobrī balsoja 101 685 vēlētāji. Viņi ievēlēja tautas bendi!

Комментариев нет:

Отправить комментарий