вторник, 23 марта 2021 г.

Priecāties nav par ko!

  

   “Otrās” pseidorepublikas oligarhu-klasiķu kutināšana uzņem apgriezienus. Lembergs jau skaita aizvadītās dienas krātiņā, no kura viņu tik drīz neizlaidīs, un tas varbūt notiks tikai pēc vairākiem gadiem. 2021.gada 23.marta pēcpusdienā “Delfi” vēsta par Šķēles un Šlesera kutināšanas intensitāti: “Ģenerālprokuratūra  uzlikusi arestu kriminālprocesā par iespējamām nelikumībām digitālās televīzijas ieviešanā apsūdzēto uzņēmēju un bijušo politiķu Andra Šķēles un Aināra Šlesera pārstāvēto uzņēmumu daļām”. Nav izslēgts, ka drīz arī viņus pārvietos uz krātiņiem.

   Vai tautai, sabiedrībai, patriotiem ir par to jāpriecājas? Diemžēl atbilde ir noliedzoša. Priecāties nav par ko! Oligarhu-klasiķu kutināšana patiešām ir tikai kutināšana, bet nevis sāpīga godam nopelnīta pēršana. Principā taču nekas nemainīsies. Latvijā saglabāsies kriminālais kapitālisms ar organizētās noziedzības brīvību. Oligarhu-klasiķu vietā jau rosās jauni organizētās noziedzības elementi – oligarhi-juvenīli un viņu sulaiņi parlamentā un valdībā. Praktiski tiekamies ar oligarhijas iekšējiem ķīviņiem. Pie tam oligarhi-juvenīli rīkojas nelietīgi no savas “korporācijas” viedokļa. Viņi izrēķinās ar vecu materiālu un nav bijuši spējīgi piekasīties šodienas noziegumiem.

   Interneta komentāros jau sprēgā milzīgs prieks. Taču tas ir nepamatots prieks, un savā dziļākajā būtībā tas ir muļķīgs prieks. Priecāties var tikai tie cilvēki, kuriem ir pilnīgi aplams priekšstats par Latvijas realitāti un kuri nezina, ka mūžu necienīgi, pazemojoši, apkaunojoši aizvada organizētās noziedzības paradīzē. 


 

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий