среда, 31 марта 2021 г.

Dzīvās rindas fani

 


 

   2021.gada 31.martā “NRA” ievietoja ziņu par oriģinālu priekšlikumu: “Paralēli kārtībai, kāda šobrīd tiek īstenota iedzīvotāju vakcinēšanai pret Covid-19, proti, iepriekšējs pieraksts, Valsts prezidents Egils Levits rosina izveidot arī dzīvo rindu, lai paātrinātu vakcinēšanās gaitu”. Oriģinālo priekšlikumu atbalstot Kariņš.

   Oriģināls priekšlikums stimulē jaunus oriģinālus priekšlikumus. Piemēram, vēl varētu būt "bomžu" dzīvā rinda Rīgas pilī, lai nācijas tēvam palīdzētu apgūt viņa bezmaksas ēdiena galda saturu. Tādai rindai būtu daudz lielāka svētība nekā dzīvai rindai pēc kovidvakcīnas, kas praktiski ir kolosāli dehumāna nupat izdomātu medikamentu pārbaude “dzīvā dabā”, vienā procesā apvienojot jauno vakcīnu pirmsklīnisko pārbaudi un klīnisko pārbaudi. Cilvēces vēsturē tas notiek pirmo reizi. Bet tagad jau viss ir pirmo reizi. Tik ģeniāli apdāvināts valsts prezidents un valdības galva latviešiem arī ir pirmo reizi. Pirmo reizi latvieši plunčājas debilitātes laikmetā, ko paši sev sarūpēja 2018.gada 13.Saeimas vēlēšanās. Ja paceļam galvu tālākam skatam, tad redzam, ka cilvēces vēsturē pirmo reizi atsevišķa rase iet bojā – garīgi deformējas, noveco un izmirst. Daudzas civilizācijas ir sabrukušas. Taču atsevišķa rase sabrūk pirmo reizi.

   Kādi gan jautri vīri ir abi “trimdas” ģēniji! Cik gan vērtīgai un laimīgai ir jābūt latviešu tautai ar tādiem vadoņiem! 

   Dzīvās rindas priekšlikuma rašanās ir izskaidrojama. Abi morālie un intelektuālie liliputi savā dzīvē nav stāvējuši dzīvā rindā, jo nedzīvoja Latvijā. Abi nezina, ko Latvijas latviešiem  nozīmē vārdi "dzīvā rinda". Latvijas latviešu sabiedrībā alerģijai pret dzīvo rindu ir masveida raksturs. Nācijas tēva kārtējais izdalījums liecina par viņa sociālās domāšanas tukšumu, nespēju uztvert sabiedrības garīgo tonalitāti, psiholoģisko pieredzi, dzīves realitātes ietekmi uz cilvēku mentalitāti, kā arī apziņas stereotipiem. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий