среда, 24 марта 2021 г.

Kvazisuverenitātes simbols

 

   2021.gada 24.martā mediji informē, ka “Rīgas apgabaltiesa, pretēji pirmās instances tiesai, ir noraidījusi Latvijas Bankas bijušā prezidenta Ilmāra Rimšēviča prasību pret centrālo banku par darba algas piedziņu vairāk nekā 151 000 eiro apmērā”.

   Kas ir Rimšēvičs? Vispareizākā atbilde uz šo jautājumu ir šāda: “Rimšēvičs ir Latvijas Republikas kvazisuverenitātes finansiālais simbols!” Rimšēvičs simbolizē Latvijas Republikas suverenitātes trūkumu. Rimšēvičs ir viens no galvenajiem pierādījumiem, kādā nožēlojamā un apkaunojošā stāvoklī dzīvo latviešu tauta. Latvijas naudas saimnieks nav latviešu tauta un latviešu valsts. LR valsts bankas prezidents nepakļaujas valsts varai.

   Bet cik vispār šodien ir tādu latviešu, kuri saprot LR pastāvēšanas absurdo būtību un šausmīgo apkaunojumu tautai? Tagad taču latviešu miljons nesaprot, ko nozīmē, ja valsts banku nekontrolē valsts, bet kaut kāda kolhoza klerki Briselē. Tumsonība ir totāla. Latviešu miljonam valsts suverenitāte nav vērtība un tautas lepnums. Lūdzu, palasiet komentārus publikācijām par Rimšēviču! Komentāros neviens nerunā par LR kvazisuverenitāti. Komentāros neviens neaicina labot Satversmi, jo tās pirmais pants “Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika” neatbilst īstenībai.

 

 

 

 

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий