вторник, 30 марта 2021 г.

Dzīve nāves ēnā

 


 

   Sapņojam par jaunu Saeimu! Sapņojam par kriminālā kapitālisma likvidēšanu! Sapņojam par valsts suverenitātes atgūšanu! Sapņojam par kultūrnācijas ideoloģisko nopēršanu, lai tā turpmāk cienītu suverenitāti, brīvību, neatkarību, godīgus un gudrus tautiešus! Sapņojam, taču aizmirstam galveno! Aizmirstam to, ka planētas varenie, globālisma prozelīti, Davosas elite, naudas saimnieki, pasaules valdība, kovida menedžeri arī sapņo. Pie tam viņi sapņo ar atvērtām acīm; faktiski viņiem nav sapņi, bet realizējami konkrēti projekti un to mērķi. Un galvenais mērķis netiek slēpts! Tas tiek regulāri publiskots. Ar to daudzi lepojas!

   Galvenais mērķis ir intelektuāli vienkāršs – samazināt planētas iedzīvotāju skaitu līdz vienam miljardam. Tas sastāvēs no “zelta miljona” un 999 miljoniem “zelta miljonu” apkalpojošajiem cilvēkiem. Tātad pašlaik ir jātiek vaļā no 7 miljardiem liekajiem cilvēkiem, bet XXI gs. nogalē vajadzētu atbrīvoties no 11 miljardiem, jo tolaik uz planētas dzīvos 12 miljardi cilvēku.

   Vai globālisma prozelīti, barokālā civilizācijas tipa un postmodernistiskās globalizācijas adepti, latviešus ieskaita saglabājamajā miljardā? Varbūt latvieši dzīvo nāves ēnā? To, kā tiek praktiski realizēts globālisma prozelītu galvenais mērķis, plašāk skaidroju jaunajā esejā “Par 11 miljardu Homo likvidēšanu” (skat.: https://paralogistika.blogspot.com/2021/03/par-11-miljardu-homo-likvidesanu.html).

Комментариев нет:

Отправить комментарий