воскресенье, 28 марта 2021 г.

Jāpiesaka karš Anglijai

 


 

   2021.gada 28.martā internetā tika ievietota latviešiem ļoti nepatīkama un nacionālo godu aizskaroša informācija: “Karaliskās ģimenes pārstāvis, princis Viljams ir atzīts par pasaulē seksīgāko plikgalvi. Otrajā vietā atstājot Maiku Taisonu, vēsta medijs "Daily Star".”

   Tā noteikti nav taisnība! “Daily Star” maldina pasaules sabiedrību. Cilvēcei tiek iesmērēta pilnīgi aplama informācija – “feiks”. Pasaulē seksīgākais plikgalvis ir nevis princis Viljams, bet gan latviešu tautas varonis, latviešu tautas glābējs no nekaunīgā vīrusa “SARS-CoV-2” ķetnām un reizē latviešu tautas debilizators Pavļuta kungs. Tāda ir patiesība! Un tā ir vienīgā patiesība patiesību plurālisma laikmetā! Arī Maiks Taisons varbūt zina šo patiesību, ka viņš ir otrajā vietā pēc latviešu politiskā ģēnija seksopīlā plikgalvja Pavļuta kunga, bet nevis pēc angļu prinča.

   Pavļuts ir latviešu ekselence. Viņš izdomāja un izveidoja latviešu tautas politiskajā vēsturē no Kaupo ēras līdz nācijas tēva ērai visdebilāko partiju – “Kustību “Par””. Tai ir ne tikai debils nosaukums, bet arī debila programma, kā arī debils manifests. Jau tā pirmais teikums ir apburoši nesakarīgs: “Mēs esam par Latviju, kura ir iespēja visiem”. Par Pavļuta kunga radošo procesu visobjektīvākā aina ir atspoguļota pamfletā “Šķaudītājs”. Tajā ir paskaidrots: “Daniels Pavļuts parasti šķauda trīs reizies ar 4 sekunžu intervālu. Pēc savas barokāli izauklētās partijas izveidošanas 2017.gada 26.augustā viņš šķaudīja četras reizes. Pēc uzvarošā balsojuma zāle pacietīgi gaidīja. Todien četras reizes Daniels Pavļuts savā mūžā šķaudīja otro reizi. Pirmo reizi viņš šķaudīja četras reizes pēc 27 sekundes ilgās (viņa dzīvē pirmās) kopošanās ar sievieti. Tas notika 1991.gada 14.maijā plkst. 17.31. Pēcāk līdz 2017.gada 26.augustam maksimālā šķaudīšana bija trīs reizes.”

   13.Saeimas vēlēšanās latvieši kā parasti atbalstīja visdebilāko kabatas partiju. Par mūsu greznā plikgalvja debilo kabatas partiju balsoja 101 685 saprātīgi latvieši. Viņiem tagad nākas aizstāvēt savu debilo guru un pieteikt karu Anglijai!

Комментариев нет:

Отправить комментарий