четверг, 25 марта 2021 г.

Mūs atkal glābj citi!

 

   XX gadsimtā mūs, latviešu tautu, izglāba citi. Vācu nacisti plānoja pēc uzvaras karā likvidēt latviešu tautu kā nevērtīgu etnosu. Tika plānots latviešu holokausts. Vācu nacisti neuzvarēja karā. Latviešu tautu izglāba tie, kuri uzvarēja karā.

   XXI gadsimtā mūs, latviešu tautu, atkal glābj citi – ārzemju valstu iedzīvotāji. Ja starp tiem, kuri novērsa vācu nacistu plānoto drausmīgo akciju bija arī latviešu karavīri, tad pašlaik nav informācijas, ka starp ārzemju valstu iedzīvotājiem ir arī ārvalstīs dzīvojošie latvieši. Cerēsim, ka ir tādi!

   Kā labi zināms, XXI gadsimta sākumā globālisma prozelīti (t.s. globālisma oligarhija, Davosas elite, naudas saimnieki, pasaules valdība utt.) realizē dehumanizācijas projektu – “lielo pārlādēšanu”. Tiek izmantota kovidpandēmija, lai likvidētu suverēnas valsts institūtu kā politiskās organizācijas formātu. Tiek likvidēti mazā un vidējā biznesa veidi. Tiek grauta izglītības un veselības aizsardzības sistēma. Taču pats galvenais – tiek zombējoši pārveidoti cilvēki, lai viņi būtu maksimāli paklausīgi, bez sava viedokļa, bez principiem, bez nākotnes ideāliem, bez garīguma, bez ģimenes, tautas, valsts kolektīvā atbalsta. “Lielā pārlādēšana” balstās uz konstitucionālo normu ignorēšanu, cilvēktiesību neievērošanu, diskrimināciju, totālas digitālās kontroles ieviešanu un vēl daudz kā cita, kas apdraud Homo sapiens cilvēcisku esamību.

   Skaidrs, ka pret “lielo pārlādēšanu” ar tās karantīnu, pašizolāciju, “brīvprātīgo” vakcinēšanu, kovidpasēm, attālināto darbu un mācīšanos, sociālās nevienlīdzības un nabadzības palielināšanu ir jāprotestē. Un protesti ir sastopami jau ilgu laiku. Ārzemēs ir regulāri masveidīgi protesti.

   Tā, piemēram, 2021.gada 20.-21.martā plaši protesti bija Lielbritānijā, Vācijā, Austrijā, Zviedrijā, Beļģijā, Polijā, Horvātijā, Somija, Šveicē, Rumānijā. Par protestiem internetā ir pamatīgs ilustratīvais apliecinājums. No ārzemju iedzīvotāju protestiem noteikti savs labums būs arī mums, latviešu tautai. Mūs atkal glābj citi!

Комментариев нет:

Отправить комментарий