воскресенье, 21 марта 2021 г.

Astroloģijas invāzija

 


   Rīgas medijos ir konstatējama astroloģijas invāzija. Astroloģijai tiek veltīti arvien vairāk un vairāk publicētie teksti. Tiek uzspiests priekšstats, ka astroloģija ir visobjektīvākais un visvajadzīgākais analītiskais instruments latviešu tautas dzīves procesos un projektos. Nākas saprast, ka bez astroloģijas rekomendācijām latvieši vairs neprot dzīvot un arī turpmāk latviešiem nav jādzīvo. Ja nav zināma astroloģiskā prognoze, tad nav vērts un ir pat bīstami pasākt kaut ko jaunu. Astroloģiskā prognoze ir sava veida terapija – rūpes par miesu un garu, miesas un gara kopšana.

   Tā, piemēram, tādā viedā Rīgas medijā kā “NRA” 2021.gada 20.-21.martā astroloģijai ir veltītas publikācijas ar šādiem virsraktiem: “Astrologi: Šodien ir viena no bīstamākajām dienām martā. Astroloģe atklāj, kas sievām šodien jādara, lai stiprinātu ģimeni. Horoskopi līdz 25. martam. Kurām horoskopa zīmēm mazāks risks inficēties ar Covid. Astroloģe nosauc datumus, kad šogad jāuzmanās. Šīs ir trīs pievilcīgākās horoskopa zīmes. Šīs 5 horoskopa zīmes uzvarēs jebkurā strīdā.

Astroloģe atklāj, kuri būs pozitīvākie šī gada mēneši. Kuras horoskopa zīmes visbiežāk izšķērdē naudu. Latviešu astrologs sniedz vērtīgu padomu, kas jāievēro šonedēļ.”

   Astroloģijas invāzija noteikti ir izskaidrojama sociālā nelaime. Turklāt tā ir izskaidrojama bez astroloģijas palīdzības.

   Pirmkārt, latvieši jau labu laiku (kopš 2018.gada 6.oktobra) priecīgi burzās debilitātes laikmetā, kad visus darbības veidus vairāk vai mazāk aplaimo debilitāte.

   Otrkārt, jau no 90.gadu sākuma Rīgas medijos dominē jaunieši, kuriem par žurnālistiku un tās sociālo misiju nav nekādas sajēgas. Tāpēc viņu izdarībās ir iespējama sabiedrības apziņas piesārņošana ar šarlatānismu.

   Treškārt, Latvijā ir kriminālais kapitālisms, un valdošā kliķe nav ieinteresēta uzturēt sabiedrības normālu garīgo veselību. Valdošai kliķei ir ļoti izdevīga mediju popularizētā šarlatānisma terapija, sabiedrības uzmanību novirzot no kriminālā kapitālisma organizētās noziedzības un valdības nesaprātīgajiem lēmumiem.

   Ceturtkārt, astroloģijas guru noteikti izmanto vispārējo intelektuālo un morālo klimatu šodienas Latvijā. Un kāpēc lai viņi to nedarītu! Viņi tāpat kā cita tipa šarlatāni ilgus gadu desmitus bija spiesti mīcīties žogmalē bez varas un sabiedrības atzīšanas. Viņi ilgu periodu bija spiesti vārīties savā sulā. Tagad ir pienācis viņu laiks. Pie tam par to ir parūpējusies pati latviešu tauta, 13.Saeimas vēlēšanās sagādājot sev komfortablo debilitātes laikmetu. Astroloģija organiski iederas tādā laikmetā. Acīmredzot astroloģijas loma turpmāk pieaugs. Bez astroloģijas svētības vairs neko nedarīs nācijas tēvs, Kariņš, ministri, Zālītes kundze, Beitneres kundze, Lapsas kungs, Gobzema kungs. Arī seksuālo perversiju vietējais ģēnijs Hermanis turpmāk nepievems tautas prātu un sirdis bez astrologa atļaujas.

 

    

Комментариев нет:

Отправить комментарий