среда, 31 марта 2021 г.

Par klimatisko fobiju patieso mērķi

 


   Globālisma prozelītu realizētā “lielā pārlādēšana” līdz 2021.gadam perfekti izmantoja “COVID-19” pandēmiju kā transformatīvo notikumu. Globālisma prozelītiem izdevās pakļaut savai gribai gandrīz visas pasaules valstis un gandrīz visu cilvēci aplaimot ar “lockdown”, karantīnu, attālināto darbu un izglītību, brīvprātīgi obligātās vakcinācijas diskrimināciju, bet antihumānākais – jaunas vakcīnas pirmsklīnisko un klīnisko pārbaudi veicot, tā teikt, ar dzīviem cilvēkiem bez izmēģinājuma trusīšu un brīvprātīgo iesaistīšanas. Globālisma prozelītu pavēles paklausīgi sāka izpildīt ne tikai politiķi un žurnālisti, bet arī zinātnieki un universitāšu akadēmiskais personāls. Pandēmija izraisīja cilvēces vēsturē neredzētu melu un falsifikāciju kontagiozu (lipīgu) lavīnu.

   Globālisma prozeolīti lieliski zina svarīgu metodoloģisko atziņu masu komunikācijā; proti, sabiedrības uzmanību nav iespējams noturēt ilgu laiku ar vienu tēmu, problēmu, ideologēmu, mītu, simbolu u.tml. Tāpēc ir jāizdomā kaut kas jauns. Jāatrot un jāizmanto atraktīva jauna tēma, problēma utt. Vārdu sakot, iepriekšējais sociuma zombēšanas ģenerators ir jānomaina ar jaunu ģeneratoru. Sociuma zombēšanas meistariem ir jābūt ģeneratoru rezervei, lai nepārtraukti piesaistītu ļaužu prātus un sirdis.

   Globālisma prozelītiem ir divi galvenie ģeneratori – “COVID-19” pandēmija un klimatiskās fobijas, kas arī koncentrējas sava veida pandēmijā – klimatpandēmijā, aptverot visu cilvēci un kalpojot par dūmu aizsegu pasaules valdnieku patiesajam mērķim. Par pāreju uz klimatpandēmiju kā prioritāro transformatīvo notikumu jau tika publicēta eseja (skat.:  https://paralogistika.blogspot.com/2021/03/vai-tas-nav-strategisks-miseklis.html).

   2021.gadā globālisma prozelīti sāka pastiprināti uzkurināt klimatiskās fobijas. Godīgi zinātnieki nesaskata klimata sasilšanu. Sastopama ir vienīgi Zemes temperatūras režīma fluktācija (fizikāla lieluma gadījumnovirze no vidējās vērtības) atkarībā no Saules aktivitātes cikliem. Bet globālisma prozelītiem zinātnes sasniegumi nav vajadzīgi ne tikai medicīnā, bet arī pārējās zinātnēs. Globālisma prozelīti nekaunīgi turpina cilvēci baidīt ar klimata sasilšanu par 1-2 grādiem XXI gs. vidū. Tas uz Zemes izraisīšot drausmīgu katastrofu. Tās novēršanai ir jākoncentrējas visām valstīm.

   Ņemot vērā Baidena un citu Rietumu elites ekselenču pastiprināto klimata fobiju uzkurināšanu, 2021.gada martā internetā ir publicēti globālo sociālo problēmu speciālistu vairāki atmaskojoši raksti. Tajos tiek izskaidrots klimatpandēmijas dūmu aizsega patiesais mērķis.

   Mērķis ir rūpniecības lielas daļas sagraušana, lai uz Zemes paliktu tikai lielas kompānijas un tās kļūtu pasaules valdnieces. Pirmkārt un galvenokārt karš ir pieteikts ražošanas segmentam, kas ir saistīts ar akmeņogļu, naftas un dabas gāzes ieguvi, pārstrādāšanu un izmantošanu kā enerģijas avotu. Globālo sociālo problēmu speciālisti savās publikācijās nosauc konkrētas valstis, pret kurām visnesaudzīgāk ir vērsta klimatpandēmija. Tās ir valstis, kurām uz Zemes ir vislielākie naftas un dabas gāzes krājumi. Ar naftas krājumiem bagāta ir Venecuēla, Saūda Arābija, Kanāda, Irāna, Iraka, Krievija, Kuveita. Savukārt dabas gāze visvairāk ir Krievijai, Irānai, Katārai, ASV, Turkmēnijai, Saūda Arābijai, Nigērijai, Venecuēlai, Alžīrijai.   

   1988.gadā ANO tika izveidota starptautiska klimata izmaiņu ekspertu grupa (Intergovernmental Panel on Climate Change – IPCC). To vada enerģisks klimata izmaiņu speciālists vācietis Dr. Otmar Edenhofer. Internetā ir lasāms viņa pārsteidzoši ciniskais izteikums: “Nepieciešams atbrīvoties no ilūzijas par to, ka starptautiskā klimata politika ir ekoloģiska politika. Klimata politikai vairs nav nekā kopēja ar ekoloģisko politiku, ar tādām problēmām kā mežu izciršana un ozona caurums”.

   2021.gada martā vienu no nozīmīgākajām publikācijām par klimatpandēmiju sagatavoja pazīstamais globālo sociālo problēmu analītiķis William Engdahl. Viņa rakstā “The Great Reset is Here: Follow the Money” (https://www.globalresearch.ca/great-reset-follow-money/5740424) kritizēta rūpniecības finansēšanas politika, piešķirot investīcijas tikai tām transnacionālajām korporācijām, kuras potenciāli ietilpst “zelta miljonā” (par “zelta miljonu” skat.: https://paralogistika.blogspot.com/2021/03/par-11-miljardu-homo-likvidesanu.html).

Комментариев нет:

Отправить комментарий