четверг, 21 января 2021 г.

“Great reset” klientu ABC

 


 

   Lai humāniem labdariem ātrāk, efektīvāk, apjomīgāk palīdzētu realizēt “great reset” programmu, kas tiek apsaukāta par liberālā fašisma programmu, vienkāršajiem cilvēkiem nepieciešamas elementāras zināšanas imunoloģijā, virusoloģijā, ģenētikā, epidemiloģijā. Tātad ir nepieciešams apgūt zināmu ābeci dehumanizācijas programmas mērķu drīzākai sasniegšanai. Cilvēkiem ir jāzina, kādas darbības ar viņiem veic humānie labdari un kādas darbības tā rezultātā notiek cilvēku organismā. Nepieciešams atcerēties vairākus smalkus jēdzienus un to nozīmi. Jēdzieni ir šādi.

   Antigēni: lielmolekulāras vielas (olbaltumvielas vai to kompleksi), kas cilvēka organismā ierosina antivielu rašanos; citiem vārdiem, sakot izraisa slimību; jebkura viela, kas cilvēkam ir kaitīga.

   Antigēnais imprintings: tas ir slimības atmiņas mehānisms; cilvēkā pēc slimības saglabājas īpaši antiķermeņi (limpocīti) ar aizsargfunkciju, atceroties slimību; ja cilvēkā atkal nonāk tā pati kaitīgā viela, to nekavējoties atpazīst un iznīcina.

   Vakcīna: tās misija ir pastiprināt limpocītu atmiņu, lai nekļūdīgi identificētu attiecīgo slimību un rezultatīvi to apkarotu; vakcīna ir attiecīgā slimība, bet tikai mazās devās; tādās devās, lai sekmīgi stimulētu antigēno imprintingu.

   Vakcīnas postījumi: tā var nosacīti dēvēt tos gadījumus, kad vakcīna (slimība mazās devās) nevis apkaro slimību, bet vēl vairāk to aktivizē, radot antiķermeņus, kuri ir vēl bīstamāki nekā antigēni.

   Vīruss: tas pats nevairojas, bet vairojas tikai tad, ja var izmantot cilvēka ķermeni; vīruss mirst reizē ar cilvēku; turpretī baktērijas vairojas pūstošā mirušā ķermenī, tāpēc mēra un holēras upurus sadedzina.

 

  

 

    

Комментариев нет:

Отправить комментарий