воскресенье, 17 января 2021 г.

Ģimenes sagraušana kā prioritāte

 


 

   2021.gada janvārī latviešu kultūrnācijas morāli tikumiskajā komplektā prioritāte ir ģimenes sagraušanai. Par ģimenes sagraušanu medijos raksta katru dienu. Tauta ir manāmi aktivizējusies. Tautas priekšgalā lepni soļo inteliģence, publicējot kolektīvas vēstules ģimenes sagraušanai. Masveidība ģimenes sagraušanā ir liela. Tā, piemēram, “NRA” 2021.g.16.I iepriecina: “Saeimā sākoties diskusijām par Satversmes grozījumiem, tajā nostiprinot sievietes un vīrieša veidotas ģimenes definīciju, sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" par ārpuslaulības esošo dzīvesbiedru savienību atzīšanu parakstījās jau vairāk nekā 21 000 cilvēku.”

   Sprēgā aktuāls jautājums “Vai latvieši kļūs pederastu tauta?”.

   Jautājums „Vai latvieši kļūs pederastu tauta” sakņojas dzīves realitātē. Turklāt vispusīgā realitātē un dziļā realitātē. Faktiski tik vispusīgā realitātē un tik dziļā realitātē, ka vispusīgāka un dziļāka tā vairs nevar būt. Tāpēc visai drīz jautājums „Vai latvieši kļūs pederastu tauta” būs retorisks jautājums.

   Lai tautu varētu uzskatīt par pederastu tautu un tautas pašapziņā nostiprinātos priekšstats par pederastijas identitāti, nepieciešami noteikti kvantitatīvie nosacījumi. Mūsdienu sociālajās zinātnēs ir teorija par maģiskiem 15-16 procentiem. Izrādās, tautas veidolu radikāli izmaina noteikta apjoma sociālais svešķermenis. Piemēram, ja tautā ieplūst 15-16% procenti kādas citas tautas pārstāvji (migranti), tad dotā tauta būtiski izmainās un zaudē sākotnējo identitāti. Ja latviešu aprindās būs 15-16% pederastu, tad var nākties atzīt latviešus kā pederastu tautu. Pederastija sāks dominēt tautas garā.

   Homoseksuālisms ir bioloģiskā īpatnība, bet nevis sociālā īpatnība. Homoseksuālisms ir iedzimta nelaime. Tā ir sastopama katrā tautā. Pederastu apjoms katrā tautā ir savādāks. Tautas pārstāvju kopskaitā pederasti mēdz būt no 2% līdz 13%. Tā uzskata zinātnieki.   Tātad pat tajā gadījumā, ja pederastu skaits tautā ir maksimālie 13%, attiecīgā tauta nepārveidojas pederastu tautā, jo vēl nav sasniegti maģiskie 15-16%.

   Tomēr priecāties nav ieteicams.   Mūsdienu pederastu kontingentā obligāti ir jāiekļauj arī jūsmotāji. Latvijā jūsmotāju apjoms ir milzīgs. Tas noteikti ir lielāks par fiziski slimo pederastu apjomu. Latvijā pederastu „draugi” ir visur – parlamentā, valdībā, valsts iestādēs, pašvaldībās, medijos, politiskajās partijās, izglītības iestādēs, muzejos, mākslas galerijās, sabiedriskajās organizācijās, kultūras centros, firmās, baznīcās. Cimdiņveidīgo jūsmotāju jūra ir LU akadēmiskajās aprindās , karstasinīgi „pētot” genderismu, seksismu, feminismu. Kloāka „Satori” apvieno t.s. radošās jaunatnes jūsmotāju jūru. Bez pārspīlējuma var atzīt, ka pašlaik Latvijā pederastu un jūsmotāju apjoms pārsniedz maģiskos 15-16 procentus.

   Taču pats trakākais ir tas, ka Latvijā pederastu karagājiens ir ieguvis kompleksu vērienu. Tas ir ļoti nepatīkami un sociāli ļoti bīstami.  Latvijā pederastiem ir izdevies iefiltrēties tautas dzīves visos svarīgākajos segmentos – politikā, ideoloģijā, valsts administrācijā, izglītībā, zinātnē, garīgajā kultūrā, reliģijā, ekonomikā, masu komunikācijā.

   Jēdzienus „pederasts/pederasti” un „pederastija” var lietot plašākā nozīmē bez diferenciācijas gejos, lesbietēs, biseksuāļos, transseksuāļos. Vārdu sakot, visu šķirņu antropoloģiskās anomālijas var apvienot zem viena leksiskā jumta. Savukārt pederastu „draugus” (tā pederasti dēvē savus atbalstītājus) jāaplaimo ar vārdu „jūsmotāji”.

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий