среда, 27 января 2021 г.

Ģimene tiks sagrauta

 


 

   Ģimenes sagraušanai ir fatāls raksturs - liktenīgs, nenovēršams. Var vienīgi atšķirties ģimenes sagraušanas ātrums, kas ir atkarīgs no katras tautas cilvēciskās attīstības līmeņa. Ja tautā no trim paaudzēm divas paaudzes ir masveidā cilvēciski destruktīvas, tad ģimenes sagraušana notiek ātri. Vēl ātrāk viss notiek tad, ja abu nekur nederīgo paaudžu pārstāvji ir valsts pārvaldes kodols.

   Ģimenes sagraušana sākās jau "baltās" rases sabrukuma pirmajā laikā XX gs. 70.gados, kad agresīvajai homoseksuālistu korporācijai ātri izdevās panākt homoseksuālisma izsvītrošanu no psihisko slimību saraksta. Vispirms tas notika ASV 1973.gadā. PVO izsvītroja 1990.gadā, Lielbritānija - 1994.g., Krievija - 1999.g. Ja tas nebūtu noticis, tad ģimenes sagraušana nebūtu sākusies. Lai apturētu ģimenes sagraušanu, nepieciešams likvidēt ģimenes sagrāvēju galveno argumentu - izturēšanos pret homoseksuālismu kā cilvēcisko normu. Kamēr homoseksuālisms tiks uzskatīts par normālu parādību, bet nevis psihisko patoloģiju, vērsties pret ģimenes sagrāvējiem ir bezjēdzīgi.

   Citāts no “NRA.LV” 2021.gada 27.janvārī: "Saskaņā ar 2011.gada 12.aprīlī Ministru kabineta noteikumu Nr.293 “Demogrāfisko lietu padomes nolikums” 8.punktu Demogrāfisko lietu padomes sēdes jāsasauc padomes priekšsēdētājam - ministru prezidentam - ne retāk kā reizi ceturksnī. Divu gadu laikā, kopš Krišjānis Kariņš ir vadījis Ministru kabinetu, šādas sēdes nav ne reizi sasauktas, neskatoties uz Apvienības vairākkārtējiem atgādinājumiem un lūgumiem ministru prezidentam. Šī ir pirmā valdība, kas neievēro Ministru kabineta nolikumu - ne 8.punktu, ne arī 3.3.punktu, kas paredz ne retāk kā reizi ceturksnī sniegt plašsaziņas līdzekļiem informāciju par valdības darbu valsts demogrāfiskās politikas īstenošanā."

   Viss ir ļoti vienkārši! Dārgā gaišā latviešu tauta 2018.gada 6.oktobrī ievēlēja savus labākos primātus un tādējādi Latvijā ievadīja latviešu cītīgi pelnīto debilitātes laikmetu, jo latviešu tauta ir progresējusi līdz debilitātes līmenim, un Kariņš ir visdumjākais premjers gaišās latviešu tautas vēsturē, bet valdība ir pirmā vislabākā idiotu valdība smukās latviešu tautas progresējumā.

   Viss ir ļoti vienkārši! Kāda demogrāfija, kāda bērnu dzemdēšana, kāds atbalsts daudzbērnu ģimenēm, kad ir iespēja zagt miljardus un latviešu tauta ir sajūsmā par savu valdību, bet Rīgā jau pie varas ir pederasti, kuri tūlīt valdīs arī citās pašvaldībās. Pederastiem taču bērni neinteresē. Kā to var nezināt?

Комментариев нет:

Отправить комментарий