понедельник, 7 декабря 2020 г.

Latviskā jezuītisma ziedu laiki

 


 

   2018.gada 6.oktobra Saeimas vēlēšanās latviešu elektorāts tautai sarūpēja debilisma laikmetu, panākot “parlamentāro apvērsumu”, jo no Bruņinieku namā iebīdītajiem deputātiem 65% ar valsts vadīšanu nevarēja būt nekā kopēja. “Covid-19” pandēmijas laikā parlamenta un valdības šausmīgā nekompetence atklājās pilnā apjomā. Par to galvenā vaina, saprotams, ir jāuzņemas latviešu elektorātam, Saeimā ievēlot fundamentāli neadekvātus “politiķus”. Kā parasti, latviešu elektorāts paškritiski nenoliec galvu no kauna par savu izvēli vēlēšanās. Latviešu elektorāts, kā parasti, pašnosodījuma vietā apkaunojoši klaigā “Atlaist Saeimu!” un rīko protesta akcijas, patiesībā protestējot pats pret savu politisko kadru bezjēdzīgo izvēli.

  Lai protestētu pret latviešu valdības pārmērībām pandēmijas laikā, 2020.gada 12.decembrī Rīgā daugavmalā tiek organizēts protesta pasākums. Taču pasākumu aptumšo tā organizātoru reputācija. Izrādās, pasākumu organizē indivīdi, kuri savā laikā nav piekļuvuši pie “lielajām silēm” un tagad par to vēlas atriebties tiem, kuri viņus nepielaida pie “lielajām silēm”. Atriebības sociāli psiholoģiskā bāze ir sabiedrības vispārējā neapmierinātība par valdošās kliķes antihumāno rīcību. To savtīgi izmanto pie “lielajām silēm” nepielaistie tipi. Tāpēc pamatoti ir vairāki jautājumi.

   Vai tie, kuri ievēlēja nepiemērotos “politiķus, arī būs daugavmalā sestdien? Vai viņi apzinās, ka paši pie visa vainīgi, sistemātiski ievēlot tikai "labākos no labākajiem"? Un cik latviešu populācijā tagad ir tādu cilvēku, kuri izprot savas dzīves šizofrēnisko būtību: paši ievēl un paši tūlīt lamā pašu ievēlētos? Sauklis "Atlaist Saeimu!" taču savā visdziļākajā būtībā ir idiotija! Tā tas nebūtu, ja kariņus, viņķeles, kaimiņus u.c. būtu ievēlējuši nācijas tēva latviešiem sarūpētie jaunie draugi Namībijas hotentoti, bet nevis Latvijas brašie latvieši, kuri tagad tīksmīgi gatavo augsni jaunam baudījumam – “Latviešu neliešu partijai”. Starp citu, debilās kabatas "partijas" "No sirds Latvijai" loģisks turpinājums dažiem varētu būt jaunā kabatas "partija" ar latviski vilinošu nosaukumu "Latviešu neliešu partija".

   Izrādās, 12.decembra pasākuma viens no organizētājiem ir nelietis Pļaviņš. Bet kāpēc organizē tikai viens nelietis? Kāpēc vēl nav arī Gobzems, otrs kronēts nelietis Zolitūdes traģēdijas sakarā, kurš nelietīgi izmanto tautas neapmierinātību savās interesēs? Internetā arī nelieti Gobzemu nosauc par 12. decembra pasākuma organizātoru.

   Kādas nevērtības tomēr ir latvieši, ka savu likteni uztic patentētiem neliešiem, kuri nelietību jau sen ir stabili izrādījuši. Vai tiešām ir zudusi spēja nelieti atšķirt no godīga cilvēka? Nākas cienīt Viņķeles kundzi, kura neielaidās sarunā ar blēdi Pļaviņu - ES naudas izkrāpēju, un cilvēku krāpēju ar "strukturēto" ūdeni. Par to ir daudzas publikācijas internetā.

   Latviešu stāvoklis kļūst arvien apkaunojošāks, ja latvieši vairs nevar iztikt bez kronētiem neliešiem cilvēciski cienīgas dzīves aizsardzībā. Citāts nelieša Pļaviņa faniem: "Pārbaudot "Memory water", atklājies, ka no 13 darbā pieņemtajiem cilvēkiem ar invaliditāti tikai viens ir saņēmis algu, kas lielāka par minimālo, bet deviņu personu mēneša alga nepārsniedz 35 eiro. Viņi strādājuši desmit stundas mēnesī." Pļaviņa blēdības konstatēja speciālisti, bet atbalstīja ministrijas ierēdņi, kuri parasti piedalās “projektu” naudiņas sadalīšanā.

   Kāda šausmīga cilvēciskā aprobežotība atklājas 12.decembra pasākuma sakarā! Ja nelietis Gobzems būtu kļuvis premjers, bet nelietis Pļaviņš ievēlēts Rīgas Dome, tad viņi šodien būtu starp "lokdauna" realizētājiem! Un varbūt viņi būtu vēl agresīvāki nekā Kariņš u.c. Šos neliešus neiecēla vai neievēlēja, un tagad viņi par to atriebjas. Cik gan stulbiem ir jābūt, lai to nesaprastu! Protams, šodienas neliešu gobzemu, pļaviņu tautas "glābšana" ir sīkums, salīdzinot ar "atmodas" glābēju, LKP/VDK nomenklatūras morālo kastrātu, panākumiem tautas apmuļķošanā.

   Savu līdzdalību neliešu pasākumā daudzi sāka attaisnot saskaņā ar jezuītu slaveno tēzi “Mērķis attaisno līdzekļus”. Internetā varēja izlasīt šādu drausmīgu viedokli: “Lai tiktu vaļā no lokdauna, esmu ar mieru bloķēties ar Marsa transvestītiem, Atillas huņņiem un Čingishana kavalērijas pulku. Un Saskaņu.”

   Ar principu "Mērķis attaisno līdzekļus" lepojas tikai dziļi amorālas būtnes. To var nezināt pusizglītots vai neizglītots cilvēks, kurš ir gatavs ar netīrām kājām ieiet tīrā mājā, kā teica Turgeņevs.

   Saprotams, pašlaik galvenais ir jautājums, cik liels procents latviešu tagad grib ieiet tīrā mājā ar tīrām kājām un cik liels procents latviešu vispār vēlas dzīvot ar tīrām kājām un tīrā mājā. Dzīves procesi liecina, ka latviešu populācijā dominē netīru kāju un netīras mājas fani. Drīz tiks izveidota “Latviešu neliešu partija” - latviešu politiskās attīstības respektējams sasniegums! Noteikti nevajag palaist garām iespēju iestāties “Latviešu neliešu partijā” vieniem no pirmajiem!

   “Facebook” ir gods būt kopā ne tikai ar latviešiem, bet arī ar cittautiešiem. Kā parasti, cittautiešu (krievu) attieksme ir pilnīgi pretēja latviešu attieksmei, kuru stiprina laime dzīvot noziedzības (vēsturiski tradicionālās zagšanas) brīvībā un nekaunēšanās savās interesēs apgalvot, ka 2+2=5. 12.decembra pasākuma organizātoru vērtējumā attieksmes radikālā dažādība atspoguļojas pilnā mērā.

 

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий