понедельник, 2 ноября 2020 г.

Par 3.novembri

 

   Saka: 3.novembrī izšķirsies ASV turpmākā nākotne. Turklāt izšķirsies paradigmas līmenī. Tātad konceptuālās pamatsistēmas, problēmu izvirzīšanas, formulēšanas un risināšanas modeļa līmenī, kāds dominē noteiktā vēsturiskā periodā. Tas ir pareizi! ASV politiskā sistēma, līdzšinējā paradigma, ir sabrukusi. Tās vietā ir divi naidīgi un nesamierināmi spēki, katrs ar savu dzīves uztveri un dzīves vērtībām, katrs ar savu morāli un savu prāta ievirzi, nestabili balansējot starp morāliskumu un amorāliskumu, racionālismu un iracionālismu. Turklāt kaut kāda jauna un daudzsološa paradigma nav konstatēta. Konstatēta ir vienīgi akla, histēriska, haotiska cīņa uz dzīvību un nāvi, kas var novest līdz pilsoņu karam, kā uzskata daudzi analītiķi.

   Vēl saka: 3.novembrī izšķirsies pasaules turpmākā nākotne. Arī tas ir pareizi! Tā ir izveidojies, ka prezidenta vēlēšanas asociējas ar humanitātes un dehumanizācijas konfrontāciju. Tādas asociācijas nosaka Rietumu civilizācijas pagrimums, noriets, bojā eja. Ja vēlēšanās uzvarēs humanitāte, tad ir cerības piebremzēt Rietumu civilizācijas kritisko lejupslīdi. Ja vēlēšanās uzvarēs dehumanizācija (cilvēciskuma iznīdēšana), tad, piemēram, varam būt droši, ka tiks 100% realizēts zem ANO “jumta” nomaskētais dehumanizācijas monstru projekts “2030 Sustainable Development Gods”. Tā mērķis ir līdz 2030.gadam planētas visus iedzīvotājus nodrošināt ar digitālu identifikācijas nanočipu.

   Vēl saka: 3.novembra vēlēšanu pozitīvs rezultāts var kaut ko izšķirt tikai uz zināmu laiku. Tā saka demogrāfiskā determinisma piekritēji. Viņi vadās no demogrāfiskās pārejas (1960-2050) diktētā cilvēces, “baltās” rases, Rietumu civilizācijas drūmā likteņa. Cita lieta būtu, ja vēlēšanu pozitīva rezultāta ietekmē pēc 3.novembra “baltie” sāktu enerģiski dzemdēt bērnus, tādējādi lepni nostājoties ceļā “krāsaino” rasu miljardu dominēšanai. Bet tas taču nenotiks arī tad, ja 3.novembrī uzvarēs humanitāte. “Baltie” turpinās novecot, izmirt, morāli, intelektuāli pagrimt jebkurā gadījumā. Trampa uzvara nespēj fundamentāli novērst Rietumu civilizācijas un eiropeīdu neapskaužamo likteni.

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий