понедельник, 20 июля 2020 г.

MŪŽU MŪŽOS



   Kultūrnācija no nācijas tēva nekad nešķiršies. Nešķirsies arī postcivilizācijā. Viņš kulturnācijas esamībā paliks organisks elements mūžu mūžos. Lai tas notiktu, tiks izmainīta konstitūcija tāpat kā tas notika Krievijā, lai kriminālā kapitālisma sargs varētu sargāt nacionālos noziedzniekus līdz pasaules galam. Nācijas tēvs latviešiem arī ir vietējā kriminālā kapitālisma sargs. Taču ne tikai sargs (un tas ir galvenais), bet arī garīgais barotājs. Nācijas tēvs lieliski zina ar ko ir garīgi jābaro kultūrnācija, lai tā viņu dievinātu un nekādā gadījumā nevēlētos padzīt no Rīgas pils.
   Kultūrnācijas visgardākais barojums ir latviskums un latviskuma meklēšana. Nācijas tēvs tāpēc ir gudri parūpējies, lai kultūrnācijai nekad neaptrūktu tās iemīļotākais barojums-gardums un tas asociētos ar viņa vārdu, viņa nacionālo garu, viņa patriotismu, viņa zinātniskumu, viņa morālo stāju, viņa enerģiski padevīgo kalpošanu kultūrnācijai, viņa valstsgribu un ilgtspējību.
   Nācijas tēvs ir izstrādājis fundamentālu kultūrnācijas barojuma kampaņu. Viņš skaisti saka: “Par latviskumu jārūpējas visiem kopā”. Nācijas tēvs vēlas, lai sabiedrība arvien dziļāk apzinātos latviešu vēsturisko zemju īpatnības un kultūrvēsturisko mantojumu, kā arī "mūsdienu dzīvo (!?) identitāti, piederot kādai no zemēm (!?). Latviskums ir daudzveidīgs".
   Tādu kvēli iedvesmojošu un idejiski pacilātu devīzi, tādu deklarāciju, tādu viedokli, tādu intelekta kāpumu, tādu patīkamu perspektīvu kultūrnācijā neviens neuzdrošināsies apšaubīt, kritizēt, izsmiet. Kultūrnācijas gaiši apsviedīgā, pēc latviskuma kārtējās meklēšanas kampaņas tvīkstošā, inteliģence jau ir līdzās nācijas tēvam, aplaudē un sola nenogurstošu atbalstu. Latvijā atkal ir sākusies latviskuma meklēšanas ēra, kas apslāps tikai pēc nācijas tēva komandas. Komanda tiks dota, kad būs manāma kultūrnācijas ilgas pēc jauna “dulluma”, kā nācijas tēvs nosauca vienu nelabu izpausmi kultūrnācijā. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий