среда, 21 октября 2020 г.

Unikālā aloģisma pandēmija un unikālā paraloģistika

 


   Svešvārda “aloģisms” jēgu nav grūti izprast. Katrs saprot, ka runa ir par kaut ko neloģisku. Aloģisms ir slēdziens, kas ir pretrunā ar loģikas likumiem. Tātad ir pretrunā saprātīgumam, pareizībai, pamatotībai. Loģika ir sava veida mācība par loģiski pareizu domāšanu, kā arī metožu un principu kopums, kas dod iespēju pareizus slēdzienus atšķirt no nepareiziem, aloģiskiem, slēdzieniem. Atsacīšanās no loģikas izraisa aloģismu.

   Tagad, 2020.gadā, katrs zina arī svešvārda “pandēmija” nozīmi un jēgu, kaut gan savā mūžā ar šo vārdu tiekas pirmo reizi. Pandēmija ir medicīnas termins. Medicīnā par pandēmiju sauc epidēmiju, kas izplatās ļoti plašā teritorijā. Līdz 2020.gadam pandēmijas teritoriālais mērogs bija visa valsts, vairākas valstis, viss kontinents. Infekcijas slimības “Covid-19” jau pirmajā laikā terminu “pandēmija” attiecināja uz visu planētu. Atklāts ir jautājums, cik lielā mērā tas bija pamatoti un vai netiekamies ar pirmo aloģismu “Covid-19” vēsturē.

   Svešvārds “paraloģistika” (no vācu Paralogistik) apzīmē nepareizu slēdzienu, secinājumu, sofismu izmantošanu noteiktam nolūkam. Infekcijas slimības “Covid-19” laikā katrā ziņā tiekamies ar paraloģistiku. Cits izskaidrojums nav iespējams. Aloģisms trako mēnešiem ilgi. Tas tā nevar notikt bez noteikta nolūka. Paraloģistika balstās uz paraloģismu (no gr. Paralogismos) – nepareizu slēdzienu, loģisku kļūdu, kas rodas, ja neievēro loģikas kārtulas. 2020.gadā cilvēce tiekas ar tīšu, apzinātu, speciāli definētu paraloģismu. Par to nav ne mazāko šaubu. 

    Covid-19” pandēmijā tiek saskatītas daudzas nesaprātīgas izdarības. Aloģisma autori ir valstu vadītāji. Augstos krēslos valdoši politiķi (valsts prezidenti, parlamentu deputāti, premjerministri, ministri) sabiedrībai uzspiež aloģiskus slēdzienus, pilnīgi ignorējot speciālistu, ekspertu, medicīnas praktiķu loģiskos slēdzienus, kas balstās uz zinātnes sasniegumiem. Turklāt tas tā notiek gandrīz katrā pasaules valstī. Politiķu aloģismam ir planetārs mērogs. Tāpēc var teikt, ka cilvēce tiekas ar sava veida aloģisma pandēmiju. Interesanti ir tas, ka arī speciālistu, ekspertu, praktiķu opozīcijai ir planetārs mērogs. Katrā valstī ir drosmīgi kompetenti kadri, kuri nebaidās atmaskot politiķu aplamības. Uz planētas ir radusies unikāla situācija – pulsē četras pandēmijas: 1) “Covid-19” pandēmija, 2) politiskās varas aloģisma pandēmija, 3) speciālistu, ekspertu, praktiķu opozīcijas pandēmija un 4) infopandēmija, jo pasaules mediji uzkurina histēriju, paniku, propagandē politiķu aloģismu.

   Politiskās varas transnacionālo aloģismu ir nepieciešams izskaidrot, atklājot tā sākotni, autorus, vadošo organizatorisko institūciju, politisko, finansu vai cita veida spēku. Tas, ka pasaules gandrīz visu valstu vadītāji vienoti, brīvprātīgi un dedzīgi ir piekrituši iemantot neloģiska (dumja, nesaprātīga, idiotiska, debila) politiķa statusu, ir ļoti dīvaini. Tam noteikti ir kaut kāds slēpts fundamentāli fatāls iemesls, un tas tā var notikt vienīgi tāpēc, ka komanda visiem politiķiem būt konsekventi aloģiskiem nāk no kaut kāda hiperspēcīga centra, kuram bez iebildēm pakļaujas pasaules politiskā elite. Neko nelīdz sabiedrības masveida protesti daudzās zemēs. Dažās zemēs pat ir bijuši asiņaini protesti, kurus nežēlīgi apspieda policija. Pasaules politiskā elite vienalga fantastiski stūrgalvīgi turpina savu aloģisko kursu infekcijas slimības “Covid-19” sakarā. Tiem, kuri vēlas iegūt informāciju par reālo statistisko ainu, ieteicams izmantot Šveices interneta resursu (skat.: https://swprs.org/covid-facts-russian/). Savukārt “Covid-19” ģenēzes vēsturisko procesu un tā galvenos varoņus (politiķus, zinātniekus, biznesmeņus, pētnieciskās iestādes) ir noskaidrojis Sergejs Kurginjans. Viņš ir paveicis grandiozu darbu. Ar tā rezultātiem var iepazīties internetā (skat.: https://rossaprimavera.ru/; https://www.youtube.com/c/eotsuVideoChannel/videos).

   Paraloģistikas objekts ir veselais cilvēks nevis ar vīrusu “SARS-CoV-2” inficētais cilvēks. Agresīvs uzbrukums ir vērsts pret vesalajiem cilvēkiem, izmantojot visdažādākā tipa ieročus. Galvenais mērķis ir pārņemt savā totālā varā cilvēku masas, pilnā mērā kontrolējot katra cilvēka ikvienu soli.

   Zīmīgs ir viens moments. Politiskā elite nekaunās būt neloģiska. Taču politiskā elite nekaunās būt neloģiska arī savā neloģiskumā, apliecinot kaut ko pilnīgi pretēju iepriekšējam aloģismam. Tā, piemēram, Francijas prezidents no 2020.gada 17.oktobra izsludināja komendanta stundu Parīzē un vēl astoņās pilsētās, bet jau nākamajā dienā, 18.oktobrī, Parīzē notika grandioza masu akcija nogalinātā skolotāja piemiņai. Masu akcijā piedalījās arī ministri, tātad bez bailēm pārkāpjot valsts prezidenta rīkojumu.

   Covid-19” pandēmijas aloģisms atsaucas uz ASV prezidenta pirmsvēlēšanu notikumiem. Tramps izārstējās trijās dienās!!! Baidens pārmet Trampam nespēju apvaldīt pandēmiju, taču pats organizē masu protestus, grautiņus, nekārtības, kuru laikā šausmīgais vīruss var netraucēti izplatīties daudzās pilsētās.

   Dīvaina ir Krievijas valdnieku savas nācijas biedēšana ar bioloģisko ieroci, kas varētu būt “Covid-19”. Kremlī gudri debatē par nacionālo drošību un nepieciešamību pieņemt mērus pret bioloģisko ieroču pielietošanu. Un, lūk, tādi mēri politiķu ieskatā ir karantīna, masku nēsāšana, pašizolācija, metro braucēju kontrole. Krievijas politiķi nebaidās kļūt smieklīgi sabiedrības acīs.

   Latvijas politiskās varas punduru aloģisms ir ikdienas parādība. Piemērā var atgādināt svaigo “Rīgas balli” un tās apmeklētāju attieksmi pret šo vietējo deģenerātu glamūrīgo pasākumu pandēmijas laikā (skat.: https://postciv.blogspot.com/2020/10/degeneracijas-pieradijums.html). Uzslavu pelna ārstu pašorganizācijas līdera Pētera Apiņa uzdrošināšanās kādu laiku nelaizīt varas dibenus (skat.: https://neatkariga.nra.lv/intervijas/324941-apinis-auduma-maskas-pret-covid-19-ir-ka-drasu-zogs-pret-musam). 

 

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий