суббота, 3 октября 2020 г.

Kovidmonstru imperiālisms

 


   2020.gada 30.septembrī plkst. 9.43 FB kontā ievietoju šādu tekstu: “Maskas kļūst Rietumu civilizācijas bojāejas laikmeta kariķējošs vizuālais simbols, kad politiskās elites idiotiski uzkurinātās psihozes pārņemti principā veseli cilvēki rīkojas debili un paši sevi padara smieklīgus. Šī fotogrāfija var izraisīt vienīgi sarkastiskus (dzēlīgi izsmejošus) smieklus.” Tekstu papildināja fotogrāfija. Tajā redzams LR valsts prezidents, Francijas valsts prezidents un viņu sievas. Viņi pozē ar masku. Līdz 2020.gada 6.oktobrim plkst. 6.00 šo materiālu no mana FB konta bija pārkopējuši 693 cilvēki.

   Faktiski dotajos divos teikumos ir vairākas aplamības (fotogrāfijas kontekstā). Pirmkārt, abi valsts prezidenti ietilpst Rietumu politiskajā elitē. Viņi paši ir kovidpsihozes uzkurinātāji, bet nevis upuri. Viņi žurnālistiem pozē ar masku, lai vēl vairāk uzkurinātu kovidpsihozi. Otrkārt, abus valsts prezidentus noteikti nevar pieskaitīt veselajiem cilvēkiem, kuri rīkojas debili. Abi valsts prezidenti nerīkojas debili. Viņi rīkojas ideoloģiski mērķtiecīgi un pilnā mērā saprātīgi. Treškārt, abi valsts prezidenti paši sevi nepadara smieklīgus. Gluži pretēji! Viņi lepojas ar savu rīcību. Viņi ir pārliecināti par savas rīcības pozitīvo vērtējumu sabiedrībā.

   Saprotams, sabiedrības garīgais stāvoklis ir raibs. Sabiedrības viena daļa patiešām atrodas kovidpsihozes varā. Attieksme pret maskām ir dažāda. Tajā skaitā izteikti kritiska, un noteikti ne tikai minētajiem 629 cilvēkiem. Taču Latvijas sabiedrībā atšķirībā no Rietumeiropas valstu sabiedrības neeksistē organizēti masu protesti pret to, ko jāsauc par kovidmonstru imperiālismu. Latvijas sabiedrība Rīgas centrālajos masu medijos netiek informēta par unikālo transformāciju cilvēces mērogā. Daudzi cilvēki acīmredzot neapzinās un neizprot notikumu unikālo vērienu. Proti, cilvēces vēsturē pirmo reizi tiek izolēti nevis slimie cilvēki, bet veselie cilvēki 100% apjomā. Tas ir absurds. Tas ir kaut kas pilnīgi neticams. Taču tam ir konkrēts mērķis. Patiesība ir drausmīga. “Covid-19” aizsegā tiek pārveidota visa cilvēce. Tiekamies ar speciāli organizētu sociālo transformāciju planetārā mērogā. Tā ir izteikti antihumāna transformācija. Tā balstās uz radikālu autoritārismu, visaptverošu totalitārismu. Antihumānajai sociālajai transformācijai ir vairāki veidi (tehnoloģiskie instrumenti). Viens veids ir distances izglītība. Tā tiek ieviesta ne tikai krīzes laikā, bet tiks saglabāta uz visiem laikiem. Kovidmonstri jau ir formulējuši skaistu devīzi “Learning Never Stops”. Kovidmonstri jau ir izveidojuši “Globālo koalīciju izglītībai” no apm. 170 valstu pārstāvjiem, kuri atbalsta izglītības degradāciju. Šausmīgo sociālās tranformācijas procesu izglītībā vada “UNESCO” – kovidmonstru starptautiskā struktūra.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                       

Комментариев нет:

Отправить комментарий