суббота, 10 октября 2020 г.

Sociālo granulu drupināšana

 


   Covid-19” pandēmija ir laba lieta. Tā palīdz analītiski stabilizēt priekšstatu par mūsdienu pasaules dominējošajām tendencēm un to reālajiem mērķiem. Tas, kas pirms pandēmijas bija analītiskās intuīcijas un nedrošu prognožu formā, tagad ir kļuvis stabilas pārliecības aplaimots viedoklis.

   Covid-19” ir transformatīvs notikums. Tātad tāds notikums, kas spēj līdzšinējos procesus pagriezt jebkurā vajadzīgajā virzienā. Transformatīvi notikumi dzīvē ir vajadzīgi. Tie ir vajadzīgi īpaši tad, ja pietrūkst pacietības vērot procesu dabisko gaitu. Cilvēces vēsturē pacietības trūkums ir bieži bijis. Tas attiecas arī uz mūsdienu procesiem. To virzības trajektorija ir pareiza, taču procesi lido pa savu trajektoriju pārāk lēni. Tāpēc gribas visu pasteidzināt. Lai pasteidzinātu, procesus nepieciešams pārņemt savā varā. Un to visefektīvāk var izdarīt ar transformatīva notikuma palīdzību.

   Transformatīvs notikums parasti ir apzināti organizēta provokācija. Gudri un zinoši cilvēki pašlaik nav pārliecināti par “Covid-19” pandēmijas apzināti organizēto izcelsmi. Runa ir par bioloģisko ieroci. Tādus ieročus rada jau sen, taču jau no paša sākuma ir bijušas paniskas bailes tos pielietot. Daudz paniskākas bailes nekā bailes pielietot atomieročus. Acīmredzot “Covid-19” kaut kāda liktenīga misēkļa dēļ izkļuva no laboratorijas. Vīruss ir bīstams. Tas ir godīgi jāatzīst. Pandēmijas ideoloģiskā zooloģiskā dārza entuziasti slēpj no sabiedrības reālo statistiku. “Covid-19” izraisītā mirstība ir 0.1%-0.5% tāpat kā 1957.gada un 1968.gada gripas pandēmijas laikā. ASV, Lielbritānijā, Zviedrijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē mirstība tāda pati kā gripas laikā. Mirušo vidējais vecums 80 gadi (swprs.org).

   Tiesa, nedod mieru Ķīnas rīcība. Eksistē viedoklis par Ķīnas apzinātu rīcību. Katrā ziņā histēriskas panikas izraisīšanā cilvēces mērogā Ķīnas ieguldījums ir ļoti pamatīgs. Var teikt – galvenais, rezultatīvākais, izšķirošais. Ķīna pasaules masu komunikācijas telpā intensīvi tiražēja šaušalīgus videomateriālus. Tajos bija redzamas Ķīnas pilsētu pilnīgi tukšās ielas epidēmijas pirmajās dienās. Tādi skati uz cilvēci atstāja fenomenāli biedējošu iespaidu, momentā kļūstot par stresa faktoru. Videomateriāli atstāja daudz nomācošāku iespaidu nekā Hirosimas fotogrāfijas pēc amerikāņu nomestās atombumbas.

   Faktiski transformatīvs notikums spēj ne tikai procesus paātrināt. Transformatīvs notikums paver iespēju procesus papildināt ar atsevišķiem vajadzīgiem elementiem, ko grūti izdarīt procesu dabiskā lidojuma laikā. “Covid-19” laipni pavēra ceļu cilvēku čipizācijai, personu datu bāzu veidošanai un izmantošanai, attālinātai izglītībai, attālinātam darbam, attālinātam valstiskajam menedžmentam, attālinātai medicīnai utt. To visu ieviest dzīvē bez transformatīva notikuma nebūtu bijis viegli pat visdisciplinētākajās tautās, kā arī attīstības ziņā viskārnākajās tautās ar gadsimtiem ilgi iedresētu verdzisko padevību un pielīšanu varai.

   Covid -19” palīdz pasteidzināt sociālo granulu drupināšanu. Par sociālajām granulām uzdrošinos saukt cilvēkus bez kolektīvās identitātes. Citēju agrāk rakstīto:  “Baltajiem” cilvēkiem tiek atņemta jebkura veida kolektīvā identitāte. Tas nozīmē, ka tiek izskausta cilvēka iespēja būt kopā ar līdzcilvēkiem un balstīties uz viņu kolektīvo domu, palīdzību, atbalstu. Cilvēkam tiek atņemta iespēja būt kopā ar citiem cilvēkiem politiskajos, ideoloģiskajos, filosofiskajos, estētiskajos uzskatos, morāli tikumiskajā pozīcijā u.tml. Respektīvi, cilvēks tiek pilnīgi vientuļi un individuālistiski nostādīts dzīves īstenības priekšā. Tiek sasniegta individualizēšanas maksimālā robeža. Iestājas totāls individuālisms – morāles princips, kā pamatā ir indivīda autonomijas, absolūtas brīvības un absolūtu tiesību atzīšana sabiedrībā, indivīda interešu pretstatīšana sabiedrības interesēm.”

   Sociālās granulas ir jauna tipa proletariāts. Tas tiek formēts jau labu laiku. “Covid-19” pavēra iespēju visu veikt intensīvāk, bez bailēm no pretestības un operatīvi iefiltrējot vajadzīgos akcentus. Piemēram, attālinātu izglītību potenciālajām sociālajām granulām. Jaunā tipa proletariāts būs sociāli, politiski, intelektuāli, tikumiski maksimāli noplicināts, perfekti granulēts, flegmātisks, apātisks biomateriāls bez garīguma, ideālisma, solidaritātes spējām un jebkura veida pilsoniskās aktivitātes gribas.

   Sociālo granulu formēšana ir bezdvēseliska un sadistiska zombēšana, radot sociāli, tikumiski un intelektuāli pilnīgi novājinātu cilvēcisko kontingentu. Tāda atbaidoša kontingenta radīšana ir reāli iespējama. Tam ir ideāli piemēroti kadri. XX gadsimta terminoloģijā izsakoties, tādi kadri ir Rietumu lielburžuāzijā un tās apkalpojošajā personālā. Noskaidrojot “Covid-19” pandēmijas izcelsmi,  Sergeja Kurginjana kolosāli apjomīgajā pētījumā tādi katri tiek saukti vārdā un tiek atmaskota viņu antihumānā būtība, bez jebkādas morālās atbildības vienā mierā gatavojot visbriesmīgākos bioloģiskos ieročus saskaņā ar varas operātoru pasūtījumu. Triljoniem lielā kapitāla vēsturiski ilgā evolūcija, slepenpolicijas vēsturiski ilgā visatļautība un nekontrolētā vara, masu apziņas zombēšanas triumfs medijos ir izauklējis tādus tipus, par kuru domām un darbību sarktu pat Lucifers. Šie tipi sapņo par cilvēka ģenētisko un kibernētisko modifikāciju. “Covid-19” laikā transhumānisma tēma tiek bieži musināta.

  

 

                                                                                                                                       

Комментариев нет:

Отправить комментарий