среда, 10 февраля 2021 г.

No kā nav jābaidās!

 


 

   2021.gada 10.februārī “NRA.LV” publicēja sarunu ar Saeimas deputātu, Latvijas Zemnieku savienības priekšsēdētāju Armandu Krauzi. Žurnālists jautāja: “Aizvien biežāk dzirdamas atbildīgu amatvīru runas - prognozes, ka pašvaldību vēlēšanas, kurām būtu jānotiek 5. jūnijā, varbūt nenotiks, ja būs slikta epidemioloģiskā situācija un kovids turpinās plosīties.” Krauzes kungs atbildēja: “Izskatās, ka valdošās koalīcijas politiķi, kas ir pieņēmuši daudzos nejēdzīgos lēmumus, baidās, ka vēlētāji par viņiem nebalsos. Tāpēc laikam ir doma vēlēšanas atlikt - pārcelt uz vēlāku laiku. Iespējams, ir cerība, ka tad, ja vēlēšanas notiks vēlāk, sabiedrībai aizmirsīsies pašlaik notiekošais. Jādomā, ka valdošās partijas nejūtas drošas par saviem reitingiem un vēlēšanu rezultātiem”.

   Kādas muļķības! Kāpēc tiek sarunātas tādas šausmīgas aplamības? Kur ir dzīvojis šis Krauze - Uz Mēness jeb zem gultas? Latviešu tauta visu pēcpadomju laiku ir dedzīgi atbalstījusi savu nacionāli noziedzīgo iekārtu ar tās partijām un partiju biedriem. Latvieši ir karsti mīlējuši kriminālo kapitālismu ar organizētās noziedzības brīvību, kad noziedzība ir valstiskuma kodols. Latvieši nav vērsušies pret LKP/VDK nomenklatūras morālo kastrātu veikto kolosālo nelietību kopā ar latviešu emigrācijas fekālijām, noorganizējot pseido LR "atjaunošanu". Latvieši dedzīgi atbalstīja (66,97%) savu nacionālo noziedznieku "projektu" ES naudas izzakšanai, iestājoties ES. Latvieši tādējādi parādīja, ka viņiem valsts suverenitāte, politiskā brīvība ir pie vienas vietas. Latvieši, atkārtoju, ir nacionālās katastrofas autori, paši sevi iznīcinot, pazemojot un nonākot līdz Eiropas lielāko dzērāju slavai. Neviens nebaidās no vēlēšanām. Kariņš Saeimā ir ievēlēts 3 reizes, EP - divas reizes. Latvieši vienmēr ir ievēlējuši "labākos no labākajiem", tādējādi ar 13.Saeimas ievēlēšanu ievadot jaunu panākumu - debilizācijas laikmetu. Arī 2022.gada 1.oktobrī latvieši atkal ievēlēs savus "labākos no labākajiem". Nekas nemainīsies un nekas nekad nav mainījies arī tad, ja latviešu elektorāts pēc vēlēšanām otrā rītā pirms saullēkta sāk kviekt "Atlaist Saeimu!". Tāda kviekšana ir arī tagad, taču parakstus atlaišanai nevar savākt.

   Vēlēšanas (pašvaldību, Saeimas) tiks atliktas tad, ja būs attiecīga globālās elites komanda. Tāda komanda ir iespējama, ja globālo eliti neapmierinās “kovida” panākumi “inkluzīvā kapitālisma” izveidošanā. Tiks dota komanda turpināt “The great reset” realizāciju. Tas viss ir reāli, jo protestu apjoms pieaug attīstītās tautās. Globālajai elitei nav vajadzīga tai nepakļāvīgu politisko spēku ievēlēšana.

Комментариев нет:

Отправить комментарий