четверг, 4 февраля 2021 г.

Esības parametri (17)

 


v  “Kovida” specoperācijas plāns tika apstiprināts Davosā slēgtās sēdēs 2020.gada 21.-24.janvārī. Iespējams, tā nav konspiroloģiska informācija. Tam var ticēt.

v  PVO 2020.gada 11.martā prognozēja, ka no inficētajiem mirs 3,4%.

v  Vīrusa “SARS-CoV-2” izraisītajai depresijai nepakļaujas Ķīna; tās ekonomiskās attīstības pieaugums 2020.gadā bija 2,3%.

v  “Lielās pārlādēšanas” mērķis ir nodibināt uz Zemes ekoloģisko (“zaļo”) diktatūru un digitālo diktatūru “stabilas attīstības” (sustainable development)   koncepcijas garā. Šo koncepciju izstrādāja Apkārtējās vides un attīstības pasaules komisija (WCED) 1983.gadā, un globālā elite to nav aizmirsusi.

v  2021.gada Davosas forumā Ķīnas valsts līderis stingri norādīja par daudzpolārās pasaules nepieciešamību un vienīgo iespējamo realitāti, kā arī stingri norādīja par nepieciešamību globalizācijas laikmetā saglabāt katras tautas nacionālo specifiku, kultūras īpatnības. Tāda attieksme ir atklāta vēršanās pret Rietumu elites centieniem radīt vienpolāru pasauli, kurā priviliģēta loma ir korporācijām – etniskā un kultūras ziņā neskaidram mistrojumam.

v  Notikumi sakarā ar ASV prezidenta vēlēšanām 2020.gadā parādīja oligarhiskās sistēmas (valstiskuma) izsmeltību. Oligarhija nespēja apturēt kolosālo haosu vēlēšanu sakarā. Nākas atcerēties, ka arī Latvijas kriminālā kapitālisma oligarhija nespēja apturēt 2018.gada 6.oktobra Saeimas vēlēšanu sakarā debilitātes laikmeta iestāšanos Latvijā. Oligarhija pieļāva, ka pie varas nonāca cilvēciski neadekvāti tipi.

v  COVID-19” vīruss kļuva “politiskais vīruss”, lai transformētu kapitālismu un transformētu cilvēku par postcilvēku. Taču lielā transformēšana (“lielā pārlādēšana”) neko konstruktīvu nepanāks, jo visus procesus sagandē Rietumu elites histērija, iracionālisms, intelektuālā nevarība, morālā deģenerācija, jūtot sava laika beigas un tajā skaitā fiziskās beigas.

v  Fašistisku diktatūru rada tie, kuri visskaļāk un visvairāk kliedz par brīvību, demokrātiju, cilvēku tiesībām. Tā ir vēsturiska likumsakarība, kas funkcionē arī XXI gadsimtā un tajā skaitā tādā “radošuma lielvalstī” kā Latvija.

v  Postmodernisma “filosofijas” doktrīna par “viedokļu plurālismu” faktiski ir “viedokļu monopolizācija”. Par to spilgti liecināja interneta sociālo platformu saimnieku darbība nevēlamas informācijas bloķēšanā ASV prezidenta vēlēšanu laikā. Taču nevēlamas informācijas bloķēšana notiek arī attiecībā uz citām tēmām. Piemēram, tiek bloķēti materiāli, kuros tiek nosodīts homoseksuālisms.

v  1991.gada 26.decembrī PSRS prezidents paziņoja par PSRS likvidēšanu, tika nolaists PSRS karogs. Tiek uzskatīts, ka 2021.gada 6.janvārī tika likvidēta ASV; iebrukums Kapitolijā bija ASV sagraušana.

v  Globālās elites sapnis par pasaules valdību faktiski ir ļoti sens sapnis cilvēces vēsturē. Par pasaules pārvaldīšanu cilvēces viena grupa sapņoja jau no senseniem laikiem. Fenomens “pasaules valdība” balstās uz cilvēces vienotas politiskās varas koncepciju. Tā sola nodrošināt dzīvi bez kariem, materiāli un morāli pilnvērtīgu dzīvi katrai tautai, katram cilvēkam uz Zemes. Saprotams, Rietumu mūsdienu elite, globālā elite, kompromitē skaisto koncepciju, jo pati ir sev nodrošinājusi neslavu līdz pasaules galam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий