четверг, 3 июня 2021 г.

Patiesība par “šausmīgo putru”

 


   2021.gada 2.jūnijā “NRA” vēsta par RSU profesores, politoloģes Ilgas Kreituses viedokli. Viņa LTV raidījumā "Rīta panorāma" atzina, ka "Šobrīd parlamentā ir šausmīga putra, ka pārmaiņas bija likumsakarīgas”. Tas ir pareizi! Acīmredzot zemtekstā tiek ņemts vērā “šausmīgās putras” galvenais iemesls – dzīves patiesība.

   Saprotams, notikumi debilitātes laikmetā un “šausmīgās putras” iespējamība ir jāvērtē visplašāk, konstatējot galveno nelaimi. Un tā ir labi zināma! Par to ir jārunā atklāti un bež jēli gļēva pašapmāna. Intelektuāli neapzeltītā latviešu kultūrnācija ir aplaimota ar vēsturiski ģenētiski determinētu stulbumu, kas kardināli atsaucas uz nespēju organizēt sev valsti, bet būt vienmēr citu pakļautībā, par ko priecājas un ko savai tautai novēl Bordāns - latviešu viens no visrafinētākajiem neliešiem un visizmanīgākajiem kompradoriem ar melnajai dvēselei adekvātu ārējo noformēju. Viņa kabatas partijas "Vērtībās" ir ierakstīta "vērtība" "Ģeopolitiskā atkarība no Rietumiem". Tik liela nelietība nav sastapta citās latviešu kropļu kabatas partijās. Tātad Bordāna kabatas partijas mēsli nezina, kas ir ģeopolitika un savā aprobežotībā ir novēlējuši tautai vienmēr būt citas valsts pakļautībā. Vai var būt lielāka stulbība, pret ko stulbā latviešu kultūrnācija pat neiepīkstas, jo ir laimīga ar permanento iespēju izrādīt fundamentālo nevērtību. Par Bordāna kabatas partiju 13.Saeimas vēlēšanās balsoja  114 694 vēlētāji.

   Zinātnē tiek spriests par 15%. Lai kaut ko labu vai sliktu izdarītu, pietiek ar 15% no 100%. Lai kaut ko tautā (100%) labu vai sliktu izdarītu, pietiek ar 15% labu vai sliktu cilvēku rīcības. Latviešu tautā nav 15% labu cilvēku – godīgu un saprātīgu cilvēku. Noteikti ir nevis 15%, bet gan 99% tipu, kuri neko labu nevar dot un kuri jau 30 gadus atbalsta unikāli falsificēto "otro" republiku ar kriminālā kapitālisma organizētās noziedzības triumfu. Tas dod tiesības latviešus kā tautu raksturot visodiozākajos jēdzienos.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий